Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Технологія Intelligent Equipment від Daikin

(05.02.2015)

Daikin Intelligent EquipmentЦе може прозвучати як фантастичний сценарій, але згідно з останніми прогнозами, протягом наступних 10 років кількість підключених до інтернету приладів стане в 3 рази більше, ніж число жителів на Землі. Зараз такий перехід став реальністю для промислового і комерційного ринків, і він зачіпає галузь опалення, вентиляції та кондиціонування на рівні обладнання та систем управління.

Використовуючи досягнення і розвиток сегмента межмашинной передачі даних, компанія Daikin Applied запускає технологію Intelligent Equipment (Розумне обладнання). Ця нова технологічна платформа вперше для комерційного HVAC обладнання використовує концепцію Internet of Things (IoT – Інтернет речей), що дозволяє HVAC системам тримати зв'язок з операторами і вчиняти дії заздалегідь з метою підвищення ефективності роботи і значного зниження витрат.

«Інтернет речей впливає на усі рівні нашої взаємодії, управління та обслуговування систем опалення, вентиляції і кондиціювання», - каже Пол Раукер, віце президент компанії Daikin Applied. «Ми можемо відкрити розширений доступ до даних і використовувати цю інформацію так, як раніше було не можливо. Ми можемо отримувати практично корисні дані у реальному часі і відразу ж спостерігати засновані на цих даних зміни режиму роботи, при цьому не витрачаючи додаткових зусиль».

За допомогою цієї технології роботу HVAC системи можна відстежувати і контролювати дистанційно з будь-якого мобільного пристрою. Вона дозволяє користувачам не реагувати на події, а попереджати їх – можна буде швидко перенастроювати неефективну систему або обслужити її до того, як вона почне втрачати ефективність чи вплине на комфорт користувачів. Технологія Intelligent Equipment дозволяє керівникам приймати більш правильні комерційні рішення.

Надаючи більш широкий доступ до даних і розуміння процесу роботи систем будівлі, технологія Intelligent Equipment являє собою конкурентну альтернативу традиційним системам автоматизації будівель, і з мінімальними витратами. Технологія Intelligent Equipment дозволяє HVAC системам надавати користувачам фінансові звіти про їх економію енергії та окупності обладнання; синхронізуватися з прогнозами погоди і підлаштовуватися заздалегідь під зміни кліматичних умов; давати користувачам прямий доступ до даних по споживанню електроенергії та викидів вуглекислого газу, показуючи більш точну картину їх викидів парникових газів у атмосферу.

Компанія Daikin Applied планує впровадити платформу Intelligent Equipment у всіх своїх товарах починаючи з руфтопів. Дана технологія легко узгоджується з новими або раніше встановленим обладнанням – система буде інтуїтивно розуміти, коли потрібно відкоригувати роботу, для збереження належного рівня комфорту користувачів та енергоефективності роботи. Технологія Daikin Intelligent Equipment розроблена на базі Intel IoT Gateway і Intel® Decision Solutions: Trend Analytics Module, які дають користувачам впевненість профілактичного обслуговування. Це рішення також включає в себе платформу Wind River IoT на базі операційної системи Linux, а безпека забезпечується засобами захисту Intel McAfee.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10