Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin набуває німецького холодоагентного виробника

(29.01.2015)

Компанія Daikin отримала управління європейською холодоагентною виробничою базою з допомогою покупки німецького холодоагентного бізнесу, що належить великому бельгійському хімічному концерну Solvay.

Компанія Solvay погодилася продати японському кондиционерному виробнику Daikin своє підприємство з виробництва холодоагентів і фармакологічних пропеллентів у Франкфурті. Близько 75 співробітників підприємства будуть переведені в Daikin згідно з договором у відповідності з дозволами і погодженнями регулюючих органів Німеччини та Австрії.

Daikin Solvay

У той час як провідний кліматичний виробник Daikin відомий у всьому світі, передусім, завдяки своїм кондиціонерним рішенням, його репутація як великого розробника і виробника холодоагентів та іншої продукції на фтористої основі дещо скромніша, принаймні, за межами Південно-Східної Азії.

Daikin поки ніяк не коментував цей анонс, однак придбання німецького хімічного підрозділу Solvay забезпечить компанії міцну позицію у Європі у сегменті виробництва холодоагентів. Світовий кліматичний лідер вже має хімічні заводи у Франції, Німеччині та Нідерландах, але ці підприємства виробляють інші фторовмісні продукти.

Компанія Solvay Fluor також управляє своєю структурною одиницею з терморазрыву на своєму заводі у Франкфурті, де використані холодоагенти проходять процедуру розкладання на компоненти для повторного використання.

За словами представників Solvay, глобальний підрозділ Спеціальних Хімікатів компанії орієнтує на даний момент свою діяльність у напрямку окремих високоприбуткових сегментів фторвмісної продукції і високочистих хімікатів.

«Останні 18 місяців продемонстрували вражаючий прогрес у виконанні підрозділом Спеціальних Хімікатів Solvay своєї переорієнтованої стратегії зростання. Регулярні перегляди програми поставок компанії продовжать виділення ринків, які потребують особливого ноу-хау для зміцнення інноваційних рішень, а також розвиток підприємства, як нішевого гравця спільно з нашими партнерами», - каже Bernd Wilkes, Президент глобального підрозділу Спеціальних Хімікатів компанії Solvay.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10