Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанії Emerson і Rheem оголосили про співпрацю

(28.01.2015)

Другий день виставки AHR Expo 2015 розпочався з великого анонсу – компанії Rheem і Emerson Climate Technologies повідомили, що платформа продуктів Rheem серії Prestige буде тепер використовувати компресори з регульованою швидкістю Copeland Scrol компанії Emerson.

Серія Prestige надає ефективність охолодження на 54% вище в порівнянні з традиційними конструкціями, ефективність нагрівання – на 58% вище.

Компресори змінної швидкості Copeland Scrol також розроблялися з метою забезпечення максимальної ефективності охолодження і нагріву.

Rheem і Emerson Climate Technologies

Сьогоднішню заяву було зроблено Брентом Шредером (Brent Schroeder), президентом підрозділу систем кондиціонування компанії Emerson, і Крісом Пілом (Chris Peel), старшим віце-президентом і головним керуючим директором Rheem Manufacturing Co.

Технологічне співробітництво двох важковаговиків HVAC-промисловості ілюструє переваги спільної роботи та обміну ідеями.

«Ми раді працювати з компанією Rheem над проектуванням і розробкою платформи охолодження нового покоління», – сказав Шредер. «Робота будується на довгій історії успішного співробітництва між нашими компаніями з міцними відносинами, і ми пишаємося тим, що ми є партнерами в розробці цього продукту. Він використовує нові технології змінної швидкості обертання, і наші інверторні технології».

Співпраця у розвитку нової продуктової лінійки розраховано на два роки. Агрегати з коефіцієнтами сезонної енергетичної ефективності (SEER) 13 та 14 будуть доступні негайно. Уся лінійка з коефіцієнтом SEER 20 буде доступна для дистриб'юторів і підрядників у червні 2015 року.

Усі продукти у новій лінійці Prestige забезпечують мінімальний коефіцієнт SEER 20 по охолодженню, і теплові насоси – мінімальний коефіцієнт по опаленню 13 (HSPF) в усіх типорозмірах.

«Ми працюємо над цим проектом протягом декількох років. Ми високо цінуємо наші відносини з Emerson і сподіваємося багато чого досягти у спільній роботі», – сказав Пів. «Наші команди працюють разом і ми вже подолали деякі проблеми на цьому шляху».

Пів сказав, що використання технологій змінної швидкості дозволяє компанії Rheem запропонувати показники сезонної енергоефективності 20 (SEER) по всьому продуктовому портфелю.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10