Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Холодильні компресори ZF COPELAND SCROLL з впорскуванням пари

(27.01.2015)

ZF COPELAND SCROLLІнформуємо Вас про те, що тепер Ви можете скачати на нашому сайті перекладену російською мовою технічну інформацію про холодильні компресори ZF COPELAND SCROLL з впорскуванням пари виробництва Emerson.

Звертаємо Вашу увагу на підбори (-35/40; R404A) економайзерів і холодильної автоматики для компресорів ZF*KVE і для компресорів ZF*K5E Summit, що містяться в ТІ, а також для компресорних станцій на їх основі.

Інформація про холодильні компресори містяться в ТІ з впорскуванням пари:

Спіральні компресори можуть використовувати економайзер з подальшим стисненням пари, що утворюється. Такий цикл здатен забезпечити приріст холодопродуктивності і COP у порівнянні зі звичайним циклом. Приріст пропорційної різниці температур випаровування і конденсації. Технологія впорскування показує найкращі результати при низьких температурах кипіння, де зростання холодопродуктивності і COP найпотрібніше. Така технологія, як правило, дозволяє для заданого теплового навантаження використовувати менший компресор. Крім того, впорскування пари забезпечує додаткове охолодження, що розширює робочий діапазон компресора, як і при впорскуванні рідини, дозволяючи працювати компресору за низькотемпературних умовах.

> > > Завантажити технічну інформацію про холодильні компресори ZF COPELAND SCROLL (російська мова)

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10