Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нове покоління мультизональних систем Fujitsu General Airstage V-III

(16.01.2015)

В останні роки правила економії електроенергії все більше і більше посилилися у різних регіонів світу. В Європі, найбільш високий рівень енергозберігаючих нормативів, які застосовуються, наприклад, не тільки до споживання електроенергії самим кондиціонером, але й обмежують загальне споживання електроенергії самою будівлею, в якій встановлені кондиціонери.

Враховуючи нові нормативи ЄС, компанія Fujitsu General з січня 2015 року починає виробництво мультизональної системи кондиціонування повітря для будівель - AIRSTAGE серії V-III (8/10/12/14/16/18 HP), яка має підвищений енергозберігаючий клас продуктивності (у режимі охолодження вище на 5-8%, у режимі обігріву вище на 2-4% порівняно з попередньою серією V-II). Максимальна продуктивність системи - 150 кВт при поєднанні максимум 3-х зовнішніх блоків.

Fujitsu General AIRSTAGE V-III

Основні особливості нової VRF-системи:

  • максимальна довжина фреонопровода від внутрішнього блоку до зовнішнього - 165 метрів при перепаді висоти до 50 метрів. Перепад висоти між внутрішніми блоками до 15 метрів. Сумарна загальна довжина фреонопровода до 1000 метрів;
  • висока ефективність циркуляції холодоагенту реалізується застосуванням подвійного роторного компресора DC високої потужності;
  • 39 комбінацій зовнішніх блоків;
  • 61 моделей внутрішніх блоків.

Нова система Fujitsu General здатна забезпечувати ефективне кондиціонування приміщень в будівлях різного розміру та призначення. Ідеально підходить для великих офісів, готелів і магазинів, а також багатоквартирних будинків.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10