Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Caterpillar сертифікувала ДГУ на сейсмостійкість

(15.01.2015)

Компанія Caterpillar, яка спеціалізується на розробці і виробництві важкої техніки, розширила спектр дизель-генераторних установок (ДГУ), що придатні для використання в сейсмонебезпечних регіонах. Мова, зокрема, йде і про ДДУ, що використовуються для резервного електропостачання серверних ферм.

31 модель дизель-генераторів вендора успішно пройшла сертифікацію на відповідність вимогам Міждержавного будівельного кодексу (International Building Code або IBC), при цьому 19 пристроїв отримали сертифікати придатності до використання в сейсмонебезпечних регіонах Каліфорнійського бюро планування охорони здоров'я та розвитку (Office of California Statewide Health Planning and Development або OSHPD).

Caterpillar

Кодекс IBC включає в себе рекомендації по мінімізації ризику пожеж, забезпечення доступності та структурної стійкості (в тому числі і сейсмостійкості) інженерних систем. За оновлення кодексу відповідає Міжнародна рада по нормам (International Code Council або ICC). Незважаючи на свою назву, ICC орієнтується у своїй роботі головним чином на ринок США та Північної Америки в цілому.

Щоб отримати сертифікат IBC, кожен генератор Caterpillar піддавався незалежному тестуванню з залученням фахівців Лабораторії інженерно-будівельних досліджень армії США в штаті Іллінойс.

Компанії Caterpillar вдалося сертифікувати на відповідність вимогам IBC 20 моделей своїх ДГУ на 60 Гц потужністю від 11 кВт до 4 МВт, а також 11 моделей ДГУ на 50 Гц, потужністю від 910 кВА до 4 МВА.

19 моделей ДГУ Caterpillar, що отримали сертифікати придатності до використання у сейсмонебезпечних регіонах, були 60-герцовыми.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10