Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Об'єднання зусиль - Hoval набуває Enventus

(14.01.2015)

Hoval EnventusКомпанія Hoval поглинула Enventus - компанію, що спеціалізується на виробництві роторних теплообмінників. Поєднання майстерності Hoval та Enventus означає, що обидві компанії, а також їх клієнти, отримають вигоду з придбання і, як результат, поглиблення досвіду. Бренд Enventus буде продовжувати існувати, виробничі потужності роторних теплообмінників в Jonkoping, Швеція, будуть збережені.

Два сильні постачальники знайшли один одного: Enventus і Hoval об'єднали свої зусилля заради майбутнього. Представники Östberg Group, попереднього власника Enventus AB, а також керівництво Hoval нещодавно підписали контракти. 1 грудня 2014 Enventus AB в повному обсязі став повноправним членом Hoval Group.

Пер-Олаф Keйтш, генеральний директор Enventus AB, вбачає в цьому кроці великі можливості: «Потрапивши під парасолю Hoval Group ми разом зможемо працювати для досягнення більшої присутності на європейському ринку».

Фабіан Фрік, генеральний директор підрозділу Кліматичної техніки в Hoval Group, розпочинає з посилання на подібність корпоративних культур Enventus і Hoval: «Подібні культури створюють для нас сприятливі умови для спільних зусиль щодо подальшого розвитку нашого технічного та економічного успіху". Далі він зазначає ключові галузі спеціалізації двох компаній, і зауважує, як чудово вони доповнюють один одного: "Enventus є лідером в секторі роторних теплообмінників, а Hoval Group на голову вище за інших в Європі, коли справа стосується пластинчастих теплообмінників».

Hoval Enventus

Ці переваги розкривають нові можливості, які, після дослідження, принесуть вигоду і Enventus, і Hoval. Розробка, виробництво і продаж роторних теплообмінників і пластинчастих теплообмінників в даний час розширюється на всіх майданчиках. Клієнти й надалі матимуть компетентне джерело інформації в компанії, додатково виграють від підвищеного рівня професійних знань і ширшого асортименту.

Довідка:
Протягом 25 років Enventus AB, що базується в Jonkoping, Швеція, активно займається розробкою і виробництвом роторних теплообмінників і зарекомендувала себе як лідер у цьому сегменті ринку. Завдяки високій технічній кваліфікації та професіоналізму, надійному партнерству та глобальній мережі торгових представників, Enventus забезпечує індивідуальні рішення для потреб своїх клієнтів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Hoval.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10