Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія Mitsubishi Electric отримує одну з премій AHR Expo Innovation Awards

(13.01.2015)

Обладнання, яке має відношення до галузі вентиляції, опалення та кондиціонування, було представлено в 10 номінаціях на премію AHR Expo Innovation Awards - автоматизація будівель, охолодження, зелене будівництво, опалення, якість повітря в приміщенні, сантехніка, холодильне обладнання, програмне забезпечення, інструменти і прилади, вентиляція. Переможці були обрані з числа численних учасників, імена яких фігурували на електронній панелі суддівської комісії, що складалася з представників асоціації ASHRAE. Оцінки продукції були зроблені на підставі внесених інновацій у розвиток енергоефективності обладнання та досягнення комфортності при його використанні - безпосередньо споживачем.

Mitsubishi Electric City Multi ZUBADAN

Mitsubishi Electric, зі своєю VRF-системою City Multi H2i (у нашій країні - City Multi ZUBADAN), стає переможцем в категорії опалення, тим самим довівши надійність застосування таких систем, коли за рахунок мультизональних систем відбувається не тільки охолодження приміщень, але і їх опалення.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10