Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія Uponor інвестує у Upstream Technologies щоб зробити річки чистішими

(09.01.2015)

Компанія Uponor сповістила про придбання міноритарної частки компанії Upstream Technologies з Міннесоти, США.

Upstream Technologies займається системами управління зливовими каналізаціями і відома своїми інноваційними продуктами, які значно покращують ефективність процесів у цих областях. Така можливість з'явилася після створення дочірньої компанії Uponor Innovations LLC.

Upstream Technologies

«Ми дуже раді цій можливості і, хоча цей напрямок знаходиться за межами основної стратегічної лінії Uponor, продукти Upstream Technologies збігаються з нашими цілями сталого розвитку і нашого бачення шляхів покращення життя людей»,– каже Білл Грей, президент Uponor North America. «Uponor вважає, що компанії відіграють особливу роль у провідних ініціативи сталого розвитку, виробляючи зручні, доступні і ефективні продукти і послуги, які сприятливі для навколишнього середовища».

Один з продуктів Upstream Technologies здатний зробити чистішим наші водні шляхи. Це SAFL-перегородка. Розроблений у лабораторії Університету Міннесоти, цей продукт захищає від забруднення донні відкладення озер, річок і океанів.

«Міські стоки йдуть у зливову каналізацію і закінчують свій шлях у водних об'єктах, таких як озера і річки»,– каже Джон Гулівер (John Gulliver), професор університету і один з винахідників SAFL-перегородки. «Міста зобов'язані обробляти міські стоки і намагаються з'ясувати, як це робити в період обмеженого фінансування».

Джей Шранклер (Jay Schrankler), директор управління по комерціалізації технологій університету Міннесоти, каже: «Співпраця Uponor, університету Міннесоти і Upstream Technologies додатково закріплює місце SAFL-перегородок, як доступного інструменту, який дозволить утримувати наші водні ресурси у чистоті».

SAFL-перегородка

А. Дж. Швиддер (A. J. Schwidder), генеральний директор компанії Upstream Technologies, дуже вражений інвестиціями Uponor у компанію: «Uponor має репутацію творця інноваційних та екологічно чистих продуктів для економії енергії та забезпечення чистої води. Їх інвестиції – це схвалення нашої продукції, нашої компанії і нашого бачення доступних способів поліпшення якості води».

Upstream Technologies - це приклад відмінного результату, який можна отримати від співпраці уряду, академічних кіл та корпоративного сектору. «Взаємодія компанії Uponor з Upstream Technologies, а також департаментом транспорту Міннесоти і лабораторії університету, робить їх командою, яка працює на поліпшення наших водних ресурсів», – каже Шранклер. «З компанією Uponor впровадження технології SAFL-перегородок буде прискорено на благо навколишнього середовища».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10