Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Panasonic планує вийти у лідери кліматичного ринку Європи

(24.12.2014)

На виставці Chillventa 2014 компанії Panasonic довелося забезпечити собі великий простір, щоб виставити повну лінійку своїх продуктів: теплових насосів повітря-вода (ATW) Aquarea, побутових кондиціонерів (RAC) ETHEREA, VRF-систем з газовим приводом Eco G, VRF-систем ECOi і напівпромислових кондиціонерів PACi.

Енріко Віламіт'яна (Enrique Vilamitjana), керуючий директор Panasonic Appliances Air-Conditioning Europe, зазначив: «Якщо ви подивитеся на наш стенд, ви побачите, що на цей раз ми не представляємо ніяких окремих продуктів, але ми представляємо рішення».

Panasonic планує вийти у лідери кліматичного ринку Європи

Різні системи кондиціонування повітря Panasonic, завдяки своїм чудовим якостям, вже досягли задовільних результатів на кліматичному ринку Європи.

Діапазон потужностей теплового насоса побутового застосування Aquarea ATW від 3 до 16 кВт є одним з найширших на ринку. Новий тепловий насос Panasonic Aquarea ATW поєднує в собі функції обігріву, гарячого водопостачання та охолодження. Він може працювати при зовнішній температурі до -20°С. Новий Aquarea розроблено у зв'язку з великим попитом на житло з високою енергоефективністю і низьким споживанням.

Кондиціонери Panasonic Etherea отримали нагороду iF 2013 Product Design Award. У додаток до свого стильного дизайну, сезонний коефіцієнт продуктивності SCOP кондиціонера Panasonic Etherea досягає значення 4,80, а коефіцієнт сезонної енергоефективності SEER — 7,60. У цьому кондиціонері Panasonic використовується декілька датчиків, які вимірюють температуру, вологість в приміщенні, а також виявляють присутність людини - повна відповідність світовим тенденціям оснащення побутових кондиціонерів для забезпечення високої енергоефективності і комфортного кондиціювання повітря.

VRF-системи з газовим приводом Panasonic Eco G включають 2-х трубні і 3-трубні системи. Вони підходять для комерційних проектів, особливо там, де є серйозні обмеження на потужність підключення до електромереж. Вдосконалені VRF-системи Panasonic Eco G мають підвищену продуктивність при частковому навантаженні, знижене споживання газу в двигуні з циклом Міллера, а також знижене споживання електроенергії завдяки використанню двигунів вентиляторів постійного струму.

VRF-система ECOi від Panasonic виробляє гарячу воду з температурою до 45°С і охолоджену воду до 5°С. Вона включає в себе тепловий насос А-класу, 4-ходовий клапан і оптимізований теплообмінник. Все це забезпечує високу ефективність в умовах часткового навантаження, чудову енергоефективність та ефективну роботу у режимі розморожування.

Напівпромислові кондиціонери Panasonic PACi розділені на дві серії: Standard і Elite. Кондиціонери Panasonic PACi Standard є досить енергоефективними і дуже недорогими системами кондиціонування. Їх компактний розмір і легка вага роблять їх ідеальними для встановлення в місцях з обмеженим простором, у тому числі в малих комерційних і побутових застосуваннях. Кондиціонери Panasonic PACi Elite є нещодавно розробленими системами наступного покоління. Використання енергозберігаючої конструкції вентиляторів, електродвигунів вентиляторів, компресорів та теплообмінників, забезпечує високе значення SСОР, одного з кращих в кліматичній індустрії.

Для поліпшення служби підтримки та HVAC професіоналів, у тому числі проектувальників, кошторисників, інженерів і дистриб'юторів був створений веб сайт Panasonic Pro Club. В Pro Club зосереджені велика бібліотека ресурсів, інструменти та програми для кінцевих користувачів, спеціальні пропозиції та акції, каталоги, матеріали з маркетингу та програмні засоби.

В рамках Pro Club компанія Panasonic розробила комплексну програму підготовки кадрів, так звану Panasonic Pro Academy, яка включає в себе традиційний практичний підхід, а також охоплює сучасні технології, що пропонують дистанційне навчання, доступне 24 години, 7 днів на тиждень. Навчальні курси включають в себе RAC, теплові насоси Aquaria ATW і VRF-системи ECOi.

Р-н Віламіт'яна з упевненістю сказав: «У нас є багато інновацій, щоб змусити ринок в нас повірити, а також в те, що ми будемо ще більш успішними в Європі».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10