Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові чилери LESSAR Cool Techo

(12.12.2014)

В умовах сучасного конкурентного ринку найбільше значення при виборі обладнання для систем холодопостачання великих об'єктів має оптимальне поєднання ціни та якості. Фахівцями торгової марки LESSAR розроблено рішення - новий модельний ряд чилерів серії Techno Cool з виносним повітряним конденсатором. Обладнання поєднує в собі зручну конструкцію, надійні, високоякісні компоненти світових брендів і дуже привабливу ціну.

Lessar Techno Cool

Система являє собою 2 блоки: чилер і виносний конденсатор. Це дозволяє розмістити чилер Lessar Techno Cool в опалювальному технічному приміщенні (машинному відділенні або на технічному поверсі), а конденсатор винести на покрівлю або спеціалізований майданчик горизонтально або вертикально. Між собою чилер і конденсатор з'єднуються системою фреонопроводів.

Така компоновка забезпечує рівномірний розподіл маси, зниження шуму всередині приміщення і просте обслуговування холодильної машини. Завдяки чому, чилери Lessar Techno Cool з виносним повітряним конденсатором знаходить застосування на об'єктах різного призначення.

Lessar Techno Cool

Корпус
Рама зроблена з сталевих зварних і пофарбованих профілів, стійких до механічних навантажень і корозії.

Компресор
Гвинтовий напівгерметичний компресор Bitzer, укомплектований теромозащитою електродвигуна, підігрівом картера і запірним вентилем на нагнітанні. Електромотор з типом підключення зірка / трикутник.

Фреоновий контур
Ресивер рідинної лінії, фільтр-осушувач, соленоїдний клапан, запірний клапан на рідинної лінії, ЕРВ, реле захисту по високому і низькому тиску. Запобіжний клапан на нагнітанні. Манометри високого і низького тиску фреону.

Випарник
Водяний кожухотрубний теплообмінник покритий тепловою ізоляцією, оснащений з'єднувальними фітингами типу Victaulic.

Блок управління
Блок управління укомплектований контакторами, реле контролю чергування фаз, захисту компресора від перевантаження, захисту від низької напруги, автоматом струмового захисту. Панель управління з кольоровим сенсорним дисплеєм, кнопкою аварійної зупинки.

Панель управління
Мікропроцесорний контролер Schneider управляє холодопродуктивністю чилера і перевіряє систему захисту. Має можливість підключення по протоколу ModBus BMS.

Виносний конденсатор
Чилери цієї серії призначені для роботи з повітроохолоджуючими виносними конденсаторами.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10