Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Panasonic представляє новий настінний блок PACi потужністю 10 кВт

(28.11.2014)

З акцентом на енергозберігаючі рішення, Panasonic розширила свій асортимент PACi, включивши в нього новий блок 10 кВт. Ця нова модель ідеально підходить для широкого спектру застосувань, включаючи спортивні зали, студії та серверні приміщення.

Модель PACi 10 кВт є частиною останньої лінійки комерційних кондиціонерів Panasonic. Маючи високі рейтинги енергетичної ефективності SEER і SCOP (A++/A), обидві моделі Standard і Elite призначені для високопродуктивних застосувань, що робить їх ще більш енергоефективними.

Panasonic PACi

Ці кондиціонери є одними з самих тихих у промисловості і, після зниження розмірів на 15%, гладкий, компактний дизайн дозволяє встановлювати їх навіть там, де простір обмежений. Три варіанти виведення магістралей холодоагенту - задній, правий і лівий - також спрощують установку. Плоску передню панель кондиціонера можна легко зняти для очищення. Коли кондиціонер Panasonic PACi вимкнений, клапан повністю закривається для запобігання попадання пилу в пристрій, зберігаючи обладнання в чистоті.

З урахуванням зростання цін на електроенергію зараз для власників будівель найважливіше, ніж коли-небудь, мати можливість стежити за споживанням енергії. Ключові особливості блоків Panasonic PACi 10 кВт включають у себе:

  • Поліпшення комфорту - розподіл повітря змінюється в залежності від режиму роботи кондиціонера.
  • Двигун постійного струму вентилятора забезпечує найкращу ефективність і контроль.
  • Просте підключення і управління зовнішнім вентилятором за допомогою пульта дистанційного управління блоком.
  • Потужність охолодження 10 кВт, яка в поєднанні з технологією PAW-PACR3, ідеально підходить для серверних приміщень.
  • Моніторинг споживання енергії при використання зовнішнього блоку Elite PAC-i і пульта дистанційного керування CZ-RTC3.

«Це розширення комерційно успішних кондиціонерів PACi показує нашу прихильність забезпеченню професійного сектора найбільш універсальними і доступними рішеннями», – каже Марк Діас (Marc Diaz), регіональний менеджер Panasonic. «Збільшена продуктивність у поєднанні з компактним дизайном і простотою установкою робить його ідеальним для комерційного застосування».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Panasonic.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10