Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



General Electric представила новий розподільний щит для ЦОД

(25.11.2014)

Корпорація General Electric (GE) анонсувала новий інтелектуальний розподільний щит паралельної роботи генераторів для критично важливих об'єктів, таких як дата-центри та лікарні. Пристрій, що одержав назву Digital Commander Paralleling Switchgear, здатен обслуговувати до 64 окремих навантажень всередині однієї будівлі.

Подібні функціональні можливості забезпечують більшу гнучкість у налаштуванні системи резервного електроживлення. Наприклад, розподільний щит може бути запрограмований на відключення подачі електроживлення кафе та конференц-центру ЦОД, якщо у випадку перебоїв у роботі центральної електромережі обладнанню всередині машзалу серверної ферми потрібна уся електроенергія з дизельних електрогенераторів (ДГУ).

Digital Commander Paralleling Switchgear

Ще однією важливою особливістю Digital Commander Paralleling Switchgear є підтримка конфігурацій з двома генераторами. Сумісність розподільного щита з двогенераторними конфігураціями дає можливість здійснювати технічне обслуговування одного генератора, не знижуючи працездатність дата-центру в цілому у випадку надзвичайної ситуації, так як інший генератор залишається на 100% доступним.

«Оператори критично важливих об'єктів, таких як серверні ферми і лікарні, не можуть дозволити собі перебої в подачі електроенергії. Якщо генератор відмовляє надавати необхідний обсяг резервного електроживлення, розподільний щит Digital Commander Paralleling Switchgear допомагає ефективно розподілити генеруючі потужності, що залишилися у розпорядженні операторів об'єкта, між найбільш важливими навантаженнями. Інтелектуальна система управління дозволяє гнучко виділяти пріоритетні навантаження і перенаправляти електроживлення туди, де це необхідно найбільше», - говорить менеджер General Electric по продукції для критично важливих об'єктів Тревіс Доймайер.

Топ-менеджер підкреслив, що одночасна підтримка двогенераторних конфігурацій і можливість керувати безліччю окремих навантажень у випадку відключення подачі електроенергії з центральної мережі або відмови одного з дизельних електрогенераторів робить розподільний щит Digital Commander Paralleling Switchgear дуже корисним.

Новий розподільний щит GE називається Digital Commander Paralleling Switchgear з-за великої кількості цифрових контролерів і інших цифрових пристроїв. Він не має аналогових лічильників. Крім того, процедура обслуговування пристрою не включає «ручних» процесів. Все повністю автоматизовано: щит контролюється через 18-дюймовий сенсорний дисплей з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом.

Система може контролювати до 16 генераторів. Вона підтримує обладнання, що вироблено широким спектром сторонніх постачальників, включаючи Caterpillar, Cummins, Kohler і MTU Onsite Energy.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10