Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Cummins представила 3.5-мегаватні дизель-генератори для ЦОД

(22.11.2014)

Компанія Cummins Power Generation оголосила про початок продажів найбільш потужних дизельних електрогенераторів (ДГУ) у своєму асортименті. Моделі з лінійки QSK95 Series, оптимізовані для забезпечення працездатності центрів обробки даних, мають потужність до 3,5 МВт і здатні видавати електричний струм з частотою 60 Гц/50 Гц.

Cummins QSK95

Представники вендора відзначають, що новинки мають саме привабливе співвідношення потужності до займаної площі (кіловат на квадратний метр) в своєму класі: зростання щільності потужності становить 20 відсотків у порівнянні з конкуруючими продуктами. Вони засновані на різних модифікаціях дизельного двигуна QSK95, про початок робіт над яким було оголошено в 2011 році. Процес розробки і тестування даного двигуна забрав близько трьох років. Заслуговує уваги і той факт, що нові ДГУ поставляються з попередньою сертифікацією на відповідність вимогам стандартів Uptime Institute для дата-центрів з рівнем надійності Tier III.

Cummins QSK95

Ще однією ключовою особливістю нових продуктів Cummins Power Generation можна назвати підвищену економічність. За словами генерального директора вендора Тоні Саттертвейта, ДГУ дозволяють економити більше $ 400 тис. за підсумками 8000 годин роботи, якщо порівнювати з моделями аналогічної потужності попереднього покоління. Високий рівень економії дизельного палива досягається за рахунок інноваційної системи впорскування. Не будемо забувати і про те, що зменшення ваги машин обертається зниженням витрат на їх установку і спрощенням обслуговування – і все це без зменшення рівня надійності. Крім того, оптимізація конструкції машин дозволила домогтися підвищення тимчасових інтервалів між операціями техобслуговування і довести час безперервної роботи до капітального ремонту до 25 тис. годин.

Нові генераторні установки призначені для різних об'єктів і цілей: для захисту системи електроживлення в центрах обробки даних, а також для забезпечення безперервності технологічних процесів в будівлях промислового призначення та на об'єктах нафтогазової галузі. Пристрої здатні взяти на себе IT-навантаження ЦОД менш ніж за 10 секунд.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10