Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Кондиціонер Daikin Emura відзначений на премії German Design Award - 2015

(18.11.2014)

Настінний кондиціонер Daikin Emura удостоєний особливої згадки у категорії «Excellent Product Design – Building and Energy» на German Design Award – 2015.

German Design Award – одна з найстаріших і найпрестижніших міжнародних премій в галузі дизайну, експертне журі якої ось вже більше 60 років відзначає виробників за видатні заслуги у розробці й створенні продукції, а окремі продукти – за конструктивні інновації і якість виконання. Премія заснована Федеральним міністерством економіки і енергетики Німеччини з метою виявлення та подання прогресивних тенденцій в області дизайну.

кондиціонер Daikin Emura

Настінний кондиціонер Daikin Emura був удостоєний спеціального згадки за виразність дизайну цієї моделі. Вирішальну роль зіграли оригінальна передня панель, плавні лінії і елегантна лаконічність кондиціонера. Нова модель Daikin Emura відрізняється від попередньої в тому числі вигнутою передньою панеллю внутрішнього блоку; панель може бути сріблястою або білою матовою. Крім стильного ексклюзивного дизайну модель володіє чудовими технічними характеристиками. Так, показник сезонної енергоефективності ESEER спліт-системи сягає 8,57 (клас SEER «А+++»). Це один з найвищих в галузі показників для кондиціонерів, які використовують холодоагент R410A. Серед інших переваг кондиціонера слід відзначити дуже тиху роботу внутрішнього блоку: рівень звукового тиску знижений до 19 дБ(А).

Високотехнологічність Daikin Emura підтверджує і той факт, що при допомозі онлайн-контролера BRP069A41 є можливість керувати спліт-системою зі смартфона, комп'ютера або планшета.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10