Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Climaveneta представляє нові системи охолодження ЦОД

(31.10.2014)

Європейський виробник систем клімат-контролю Climaveneta виводить на ринок нові прецизійні кондиціонери для центрів обробки даних, які працюють на охолодженій воді. Машини лягли в основу сімейства Accurate 2.0, яке прийшло на зміну популярної лінійки i-Accurate. При створенні цих кондиціонерів інженери Climaveneta використовували перевірені часом технології, що добре себе зарекомендували. Поліпшення порівняно з i-Accurate зазнали як конструкція прецизійних кондиціонерів, так і програмне забезпечення, що використовується для моніторингу і контролю машин.

Climaveneta Accurate 2.0

Потужність нових пристроїв знаходиться в діапазоні від 6 кВт до 235 кВт. Покупцям також доступні модифікації на базі концепцій безпосереднього охолодження випаровуванням (Direct Expansion) і природного охолодження зовнішнім повітрям (Free-Cooling). Пристрої сумісні з електромережами з частотою 50 Гц і 60 Гц, тобто кондиціонери з самого початку готові до виходу на ринки більшості європейських країн, де мережева напруга становить 230/400 В при частоті 50 Гц, а також країн Північної, Центральної і Південної Америки, де мережева напруга становить 120/240 В при частоті 60 Гц.

При створенні нових кондиціонерів з лінійки Accurate 2.0 інженери Climaveneta збільшили площу поверхні теплообмінників і поліпшили їх конструкцію з метою підвищення ефективності при взаємодії з високотемпературними робочими середовищами (теплоносіями). Фахівці також додали в конструкцію машин вентилятори з електронним управлінням (ЄС), лопатки і корпуси яких зроблені з надлегкого і міцного полімеру. Ці вентилятори забезпечують більш точне керування інтенсивністю повітряного потоку і дозволяють домогтися зменшення енергоспоживання приблизно на 25 відсотків у порівнянні зі стандартними вентиляторами.

Представники європейської компанії стверджують, що оновлена конструкція працюючих на охолодженій воді прецизійних кондиціонерів для дата-центрів з лінійки Accurate 2.0 підвищує їх надійність і дає змогу максимізувати загальну енергоефективність ЦОД при збереженні порівнянних габаритних розмірів з представниками лінійки i-Accurate (якщо порівнювати кондиціонери з однаковою потужністю).

Ключовим елементом кожного представника сімейства систем охолодження ЦОД Accurate 2.0 є нові контролери Evolution+, що дозволяє керувати до 10 підключеними до локальної мережі кондиціонерами з одного віддаленого терміналу. Контролер Evolution+ дозволяє здійснювати динамічне управління тепловим навантаженням і може точно виміряти температуру в окремих ділянках машзалів ЦОД завдяки алгоритму Adaptive Set Point (ADS).

Примітно, що в лінійку входять дві моделі кондиціонерів с «розширеними» можливостями, які можливо розділити на окремі модулі: теплообмінники, розташовані над фальшпідлогою, і блоки з вентиляторами, які розміщуються під фальшпідлогою. Представники Climavera стверджують, що цей підхід підвищує гнучкість кондиціонерів, спрощує їх використання в ЦОД з системами фрікулінга, а також дозволяє скоротити споживання електроенергії на цілих 40 відсотків.

> > > Завантажити буклет «Прецизійні кондиціонери Climaveneta Accurate 2.0 для центрів обробки даних»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10