Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Доповідь EHPA «Скоро зима...»

(31.10.2014)

Як позбутися імпорту газу з Московії надійним засобом? Європейська асоціація EHPA підготувала дослідження, яке показує, що до 2030 року Європейський Союз може зовсім відмовитися від московського газу при відповідному впровадження у промисловість та комунальне господарство теплових насосів.

EHPA

З наступного опалювального сезону питання енергетичної безпеки та доступності опалення перейшло із суто економічної площини в політичну повістку дня. Європейська асоціація EHPA розробила рішення, яке необхідно для зниження енергетичної залежності Європи від викопних видів палива в теплопостачанні. Дане рішення допоможе державам-членам ЄС у довгостроковій перспективі спочатку знизити залежність від Московії в питаннях постачання енергоносіїв, а до 2030 року зовсім від них відмовитися. Дана стратегія, до того ж, має довгостроковий ефект у підвищенні енергоефективності та охорони навколишнього середовища.

Зараз більш ніж 6 мільйонів теплових насосів, які працюють в Євросоюзі, довели свою надійність і ефективність. Технологія теплового насоса - це ефективний і доступний за ціною варіант опалення, охолодження та гарячого водопостачання для житлових, комерційних і промислових будівель.

Дослідження, яке провела асоціація EHPA, показує, що додатково встановлені 54 млн. теплових насосів у найближчі роки може покласти кінець необхідності імпорту природного газу в Європу з Московії.

Досягнення цієї мети в найближчі 15 років не тільки значно знизять залежність Європи від імпорту, але також буде ключовим фактором у досягненні Європою амбітних цілей в області розвитку європейської енергетики до 2030 року.

> > > Завантажити доповідь EHPA «Скоро зима...»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10