Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові внутрішні блоки Toshiba для VRF систем

(30.10.2014)

З листопада 2014 року компанія Toshiba починає постачання в Україну нових внутрішніх блоків для мультизональних VRF-систем виробництва Таїланду.

4-потокові касетні блоки Toshiba MMU-AP***4HP компактні і відрізняються низьким рівнем шуму (від 27 дБ) при високій витраті повітря (до 2130 м3/год). Модельний ряд нових касетних блоків Toshiba MMU-AP***4HP включає 10 типорозмірів від 2,8 до 16 кВт. Стельова панель нової конструкції дозволяє рівномірно розподіляти повітря. Пропонуються дві модифікації заслінок: стандартні і широкі. Індивідуальне управління кожної заслінкою і три режими гойдання гарантують комфорт і рівномірне охолодження приміщення.

Toshiba MMU-AP***4HP

Канальні блоки Toshiba MMD-AP***6BHP-E пропонуються в 11 типорозмірах від 2,2 до 16 кВт. Прокладання повітроводів значно полегшено завдяки потужній дренажній помпі з висотою підйому конденсату до 850 мм. Зовнішній статичний тиск, який створюється канальним блоком Toshiba MMD-AP***6BHP-E, підвищується порівняно з попередньою серією до 120 Па, що дозволяє збільшити довжину повітроводів.

Toshiba MMD-AP***6BHP-E

Всі типи внутрішніх блоків VRF-систем Toshiba припускають як індивідуальне, так і центральне управління. Пропонується широкий асортимент універсальних дротових і бездротових пультів.

> > > Завантажити технічні дані внутрішніх касетних блоків Toshiba MMU-AP***4HP для VRF-систем

> > > Завантажити технічні дані внутрішніх канальних блоків Toshiba MMD-AP***6BHP-E для VRF-систем

> > > Завантажити інструкцію з монтажу внутрішніх касетних блоків Toshiba MMU-AP***4HP

> > > Завантажити інструкцію з монтажу внутрішніх канальних блоків Toshiba MMD-AP***6BHP-E

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10