Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Перші спіральні компресори, що забезпечують чилерам холодопродуктивність до 1 МВт

(30.10.2014)

Emerson Climate Technologies продемонструвала найбільший спіральний компресор з свого модельного ряду спіральний. З моменту початку виробництва навесні 2014 року компресор ZP725K залишається єдиним доступним на ринку спіральним компресором з холодопродуктивністю 158 кВт*. На додаток до спіральним компресорів Copeland на холодоагенті R410A потужністю 20 к. с., 25 к. с., 30 к. с. і 40 к. с. розроблений компресор потужністю 60 к. с. для великогабаритних комерційних холодильних установок. Його продемонстрували на виставці Chillventa в тандемною конфігурації з компресором ZP385K потужністю 30 к. с. Даний тандем – новітня конфігурація, схвалена компанією Emerson Climate Technologies. Вона надає собою нове альтернативне рішення для чилерів продуктивністю приблизно 500 кВт (два контуру) з функцією регулювання, яке аналогічне компресору потужністю 30 к. с. в конфігурації тріо.

компресор Emerson ZP725K

Copeland Scroll у конфігурації тріо, що включає два спіральних
компресора ZP485K (40 к. с.) і ZP725K (60 к. с.)

Широкий вибір конфігурацій спіральних компресорів Copeland в тандемах і тріо як з паралельним, так і непараллельным з'єднанням дає виробникам можливість створювати різноманітні чилери потужністю до 1 МВт (з повітряним охолодженням) і 1,25 МВт (з водяним охолодженням), одночасно скорочуючи кількість моделей компресорів на складі. Конфігурації з декількох спіральних компресорів в різних поєднаннях передбачає широкий діапазон регулювання: можна передбачити до 12 рівнів продуктивності. Відповідно, терміни поставки замовникам скорочуються, а оборотність складських запасів збільшується.

Все більшого значення набуває ефективність системи згідно з мінімальними вимогами до робочих характеристик, які встановлені законодавством ЄС. Публікації Eurovent демонструють, що системи з використанням спіральних компресорів і холодоагенту R410A мають в цілому кращу сезонну продуктивність у порівнянні з аналогічними системами, що використовують спіральні компресори на базі холодоагенту R134a. Крім того, чилери з спіральним компресором більш компактні, при цьому зменшення навантаження не робить ніякого впливу на робочі параметри компресорів в конфігурації тріо, якщо працює тільки один з трьох компресорів. В результаті накладні та поточні витрати виробників обладнання та кінцевих користувачів знижуються.

* Номінальні умови згідно EN12900

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10