Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Condair ME - нове покоління випарних зволожувачів

(19.10.2014)

Condair запускає у виробництво новий випарний зволожувач Condair ME, який призначений для монтажу в повітроводах або припливно-витяжних агрегатах. Новий зволожувач працює за випарним принципом і може використовуватися для зволоження і/або випарного охолодження повітря в повітроводах. Потужність нових зволожувачів: до 1000 кг/годину вологи і до 630 кВт випарного охолодження повітряного потоку при споживанні 300 Вт електроенергії.

випарний зволожувач Condair ME

Зволожувач Condair ME складається з випарного модуля, який монтується всередині воздуховода або вентиляційного агрегату, запатентованого автономного гідравлічного блоку і інтуїтивно зрозумілої сенсорної панелі управління. Гідравлічний блок насосів для води розташований у верхній частині випарного модуля.

випарний зволожувач Condair ME

Запатентований гідравлічний блок зволожувача має багато унікальних особливостей, які відрізняють систему Condair ME від інших випарних зволожувачів на ринку. Компактний блок виготовлений з зміцненого скловолокна, має буферний водяний бак, до п'яти водяних насосів під управлінням спеціалізованого контролера. Гідравлічний блок розташовується або всередині або зовні установки.

випарний зволожувач Condair ME

Система водяних насосів на базі магнітного приводу потужністю 32 Вт кожний дозволяє зволожувачу Condair ME мати до п'яти рівнів потужності зволоження. На відміну від інших випарних зволожувачів, що використовують великий одиночний насос, який потребує 400 Вт електричної потужності, новий Condair ME споживає електроенергію пропорційно необхідної потужності зволоження. Насоси зволожувача Condair ME не мають механічно пов'язаних частин, що призводить до надзвичайно тихій роботі зволожувача.

випарний зволожувач Condair ME

Зволожувач Condair ME ідеально підходить для критично важливих додатків, які вимагають мінімального часу простою і підтримки точних параметрів відносної вологості повітря.

випарний зволожувач Condair ME

У випарний модуль може бути встановлений УФ очисник води, що забезпечує безперервне очищення води, яка подається в зволожувач.

випарний зволожувач Condair ME

Сенсорний екран панелі управління з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом дозволяє проводити просте введення в експлуатацію й має детальну інформацію про експлуатаційні, обслуговуючі та сервісні події. Він відображає поточні параметри вологості і температури повітря, а також води, яка подається на випарник. Всі дії по обслуговуванню зволожувача і діагностики несправностей відображаються і записуються в пам'ять для використання в майбутньому. Цю інформацію можна завантажити через USB-порт у комп'ютер. Пульт управління зволожувач Condair ME може бути підключений до автоматизованої системи управління будівлею (BMS).

> > > Завантажити брошуру «Випарні зволожувачі Condair ME»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10