Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Stulz нарощує виробництво систем охолодження ЦОД

(17.10.2014)

Компанія Stulz Air Technology завершила інвестиційний проект, що передбачав значне розширення виробничих потужностей у місті Фредерік, штат Меріленд (США). Мова йде про завод, який використовується вендором при виробництві систем охолодження для центрів обробки даних довільної потужності.

Системи охолодження Stulz для ЦОД

Логотип німецької компанії можна побачити на більшості систем охолодження усередині нині діючих дата-центрів по всьому світу. Компанія Stulz виробляє саме різноманітне обладнання: від прецизійних кондиціонерів до зволожувачів і економайзерів. Її завод у місті Фредерік використовується для виробництва різних систем охолодження з далекого 2001 року.

Слід зазначити, що компанія, чий головний офіс знаходиться в Гамбурзі (Німеччина), виробляє багато компонентів своїх систем на іноземних заводах. Раніше президент Stulz Йорг Деслер сказав, що такий підхід дозволяє здешевити продукцію за рахунок зниження податкового тягаря на вендора.

Топ-менеджер зазначив, що завод в Меріленді буде використовуватися для реалізації проектів у галузі досліджень і розробок. Крім того, виробничі потужності будуть застосовуватися для підготовки електропроводки, нанесення на компоненти порошкового покриття, програмування контролерів, прокладки трубопроводів, тестування і ряду інших технологічних процесів.

Інвестиційний проект вартістю в $ 5 млн., що нещодавно завершився, по розширенню виробничої площадки вендора в США передбачав створення додаткового виробничого об'єкта загальною площею 4.1 тис. квадратних метрів, всередині якого розмістилися цеху по роботі з листовим металом і зварювання, а також дві лінії по нанесенню на компоненти захисного порошкового покриття.

Проект також включає в себе розширене простору всередині вже існуючої будівлі для розміщення лінії по збірці зовнішніх блоків кондиціонування повітря і великогабаритних систем охолодження ЦОД. Керівництво Stulz розраховує, що в результаті розширення промислового об'єкта вендор зможе додатково найняти 25 постійних співробітників.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10