Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Schneider Electric почав постачання ДБЖ Galaxy VM

(15.10.2014)

Європейський виробник обладнання для енергоменеджменту ЦОД Schneider Electric почав продажі нового трифазного джерела безперебійного живлення (ДБЖ) типу on-line під назвою Galaxy VM. Пристрій призначається для використання в центрах обробки даних середньої потужності.

Schneider Electric Galaxy VM

«ДБЖ Galaxy VM увібрав в себе кращі напрацювання Schneider Electric в даній області. Ми вклали в нього 45 років досвіду в сфері конструювання механізмів захисту інфраструктури електроживлення, а також додали нові функціональні можливості та енергоефективні технології. Оператори ЦОД, які впровадять Galaxy VM, зможуть істотно оптимізувати експлуатаційні витрати за рахунок зниження споживання електроенергії», - зазначив віце-президент підрозділу Secure Power компанії Schneider Electric Педро Робредо.

Даний ДБЖ призначений для роботи з широким діапазоном вхідної напруги. Він знижує витрати на енергію через режим ECOnversion, який дозволяє вийти на ККД до 99 відсотків без зменшення рівня захисту підключеного IT-навантаження або допоміжного обладнання ЦОД.

Schneider Electric Galaxy VM

Розробники джерела безперебійного живлення Galaxy VM передбачили можливість оперативної заміни акумуляторних модулів і вентиляторів. Повнокольоровий сенсорний дисплей на передній панелі забезпечує швидкий доступ до налаштування режимів роботи та аварійної сигналізації, а також даних про параметри експлуатації продукту. Пристрій має сталевий корпус і може встановлюватися впритул до стіни. Представники вендора відзначають, що ДБЖ підходить для використання в сейсмостійких спорудах.

ДБЖ підтримує відкритий комунікаційний протокол Modbus, необхідний для обміну інформацією з програмованими логічними контролерами Schneider Electric та іншими промисловими електронними пристроями. Він може бути налаштований через комплект програмного забезпечення Schneider Electric ISX Designer і управляються за допомогою DCIM-рішення StruxureWare.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10