Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Systemair Danvent - ще краще, ще зручніше

(10.10.2014)

Компанія Systemair продовжує удосконалювати свої припливно-витяжні системи вентиляції. Вентиляційні агрегати Systemair Danvent DV і Time отримали ряд удосконалень.

1. Нові надійні підйомні кронштейни

Нові підйомні кронштейни тепер входять в стандартну комплектацію на всіх вентиляційних агрегатах Systemair DV і Time, що постачаються на консолях. Це дозволяє значно полегшити вантажно-розвантажувальні роботи і скоротити час даних робіт на будмайданчику. Незалежно від того, встановлюються вентагрегати на даху чи в підвалі - ризик пошкодження при транспортуванні зводиться до мінімуму.

Нові надійні підйомні кронштейни

2. Екранування секцій вентиляторів

Секції вентиляторів Systemair тепер екрануються в стандартній комплектації систем вентиляції. Це максимально знижує ризик для людей як при монтажі, так і при обслуговуванні і експлуатації.

Екранування секцій вентиляторів

В якості додаткової опції екран доступний і для роторних теплоутилізаторів розміру DV50 і більше. Екран легко знімається для огляду і обслуговування.

Екранування секцій вентиляторів

3. Виносний пульт для частотного перетворювача

Для полегшення керування швидкістю вентиляторів компанія Systemair зробила можливим замовлення невеликого пульта управління, який може бути встановлений на зовнішній стороні інспекційної двері. Це дозволяє значно легше і швидше змінювати налаштування частотного регулятора швидкості без необхідності відкривати сервісні двері для доступу до основного блоку управління.

Виносний пульт для частотного перетворювача вентагрегатів Systemair

4. Освітлення секцій

Ви можете вибрати освітлення для більшості типів секцій вентиляційних агрегатів Systemair DV і Time, що робить обслуговування та огляд дуже зручним.

Освітлення секцій

Підібрати вентиляційний агрегат Ви можете звернувшись в один з офісів компанії Планета Клімату, офіційного дилера Systemair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10