Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Програма Daikin 3D

(08.10.2014)

Програма Daikin 3D розроблена спеціально для користувачів і монтажників обладнання, завдяки цій програмі є можливість підібрати кондиціонер і подивитися, як він буде виглядати саме у Вашій кімнаті або офісному приміщенні до придбання кондиціонера.

Програма Daikin 3D

Надрукуйте "маркер" на папері формату А4 або А3. Помістіть його на стіні, в тому місці, де ви хотіли б встановити внутрішній блок, потім з допомогою планшета наведіть камеру на цей лист, і ви побачите 3D модель обраного кондиціонера на Вашій стіні в реальному розмірі.

Поверніть його, змінити масштаб перегляду, вивчіть кожен куточок блоку і ви навіть зможете зробити фотографію, це дозволить вам в повній мірі оцінити всі можливості, які пропонує вам Daikin.

Але і це ще не все. Покладіть "маркер" на землю на терасі або на балконі, де б ви хотіли встановити зовнішній блок (у вас є можливість вибрати одиночну або мульти-систему Daikin) і ви побачите, як він з'явиться на екрані вашого планшета. Завдяки цьому додатку ви зможете підібрати підходяще місце для установки та експлуатації.

App Store - Daikin 3D Google play - Daikin 3D

> > > Скачать Маркер A4 (працює на відстані до 3х метрів)

> > > Скачать Маркер A3 (працює на відстані до 3х метрів)

Перед застосуванням прочитайте, будь ласка, уважно FAQ, який йде разом з програмою, так як програма Daikin 3D накладає певні обмеження на апаратну частину гаджетів. Наприклад, програма Daikin 3D вказує який розмір дисплея необхідний для отримання 3D моделей за допомогою програми. Використання гаджетів, які не потрапляють під апаратні вимоги від компанії Daikin, не бажано, так як в процесі такого використання можуть з'явитися помилки або неточності, які в подальшому можуть призвести до непорозуміння.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії Планета Клімату, офіційного авторизованого дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10