Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія UTC Building & Industrial Systems набуває CIAT

(30.09.2014)

UTC CIATКомпанія UTC Building & Industrial Systems купила французьку кліматичну компанію CIAT. Процес приєднання поки вимагає схвалення відповідних наглядових органів.

Після завершення операції компанія UTC Building & Industrial Systems має намір інвестувати у подальший розвиток бренду CIAT, який зможе розширити портфоліо кліматичної продукції UTC Building & Industrial Systems, у складі якого вже знаходяться такі торгові марки, як Carrier і Toshiba. Крім того, UTC Building & Industrial Systems планує посилити позиції CIAT за рахунок розширення глобальної мережі каналів збуту, а також послуг.

Філіп Делпеч (Philippe Delpech), керівник з виробництва компанії UTC Building & Industrial Systems, заявив: «CIAT - це кліматична компанія, відома завдяки якості своїх продуктів, технічної експертизи та кваліфікованості працівників. Ця угода дозволить зміцнити позиції продукції брендів Carrier CIAT, а також посприяє кращому обслуговуванню наших клієнтів у світі».

Головний офіс компанії CIAT розташований у Кюло (Culoz) на південому сході Франції. Виробничі бази компанії знаходяться у Франції, Іспанії, Італії та Китаї.

Завершення всіх офіційних процедур очікують вже в четвертому кварталі 2014 року. Умови угоди не розголошуються.

Посилаючись на французькі ЗМІ, зокрема видання Le Figaro, Франсіс Гуатолі (Francis Guatoli) - генеральний директор CIAT, виділив три негативні тенденції з якими зіткнулася компанія CIAT в минулому: не расширенность будівельного сектора Європи, надмірна концентрація, потреба у великих інвестиціях.

Оборот компанії CIAT в 2013 році склав $ 343 млн. Попередніми власниками були: сім'я Falconer (Falconnier), частка акцій якої становила 53,9%, і компанія Somfy Participations, з акціями на 46,1%. Загальна сума угоди не розголошується.

Очікується, що після приєднання до UTC, CIAT зміцнить свої позиції на кліматичному ринку Європи, Близького Сходу та Африки.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10