Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Австралія готується до переходу на R32

(25.09.2014)

Холодоагент R32На минулій виставці в Мельбурні ARBS-2014 компанії Daikin і Fujitsu представили широкий асортимент систем кондиціонування, що використовують холодоагент R32. В Австралії, де діють одні з найжорсткіших вимог до мінімальної енергоефективності обладнання, саме R32 розглядають в якості перспективного холодоагенту для побутових кондиціонерів.

Daikin привезла до ARBS-2014 всю лінійку продукції на R32, включаючи кондиціонери «масового» сегменту, який призначен для японського ринку, в тому числі елітну серію Uru Sara 7 і розроблену для Європи популярну серію Emura II.

Серед японських виробників Daikin стала піонером переходу на R32. За нею послідували Panasonic, Mitsubishi Electric, Fujitsu General і Hitachi. Сьогодні всі ці компанії пропонують високотехнологічні побутові кондиціонери на R32, що відрізняються високою енергоефективністю і безпекою для навколишнього середовища.

Австралійський ринок дуже важливий для японських компаній, тому всі новинки, розроблені для Японії, дуже скоро виявляються в Австралії. І кондиціонери на R32 — не виняток.

Компанія Fujitsu General перевела основні лінійки кондиціонерів з R410A на R32 ще восени 2013 року. Приділивши значну увагу підготовці фахівців з установки і післяпродажного обслуговування систем на новому холодоагенті, компанія зуміла завоювати довіру споживачів.

Досвід, накопичений японськими компаніями, значно спростить перехід до R32 в Австралії. Основа для експансії обладнання на новому холодоагенті вже закладена. Мережа дистрибуції R32 буде створена в найближчі півроку, при цьому для постачальників не стануть несподіванкою заходи безпеки, пов'язані з властивостями холодоагенту — в першу чергу з його займистістю.

Прагнучи заявити про себе на ринку, Daikin почала продажі в Австралії високотехнологічної серії кондиціонерів на R32 Uru Sara 7. За словами керівника виробництвом Daikin Australia, кампанія просування моделей на R32 почнеться в жовтні, напередодні літнього сезону (Австралія знаходиться в Південній півкулі, де літо триває з грудня по березень). Мета Daikin — закріпитися в преміум сегменті, і моделі побутових кондиціонерів, що використовують R32, як не можна краще підходять для цього. Крім того, в майбутньому компанія планує представити австралійським споживачам напівпромислові системи кондиціонування і мульти-спліт-системи на новому холодоагенті.

У виставці також брала участь компанія Panasonic — другий виробник, що запустив лінійку систем на R32. Компанія також має намір продавати побутові кондиціонери на R32 за межами Японії і зараз намагається визначити оптимальний для кожного ринку набір товарів та час початку продажів.

На думку австралійських дистриб'юторів, місцевий ринок готовий до приходу R32. Заклопотаність, пов'язана з запобіганням наслідків витоків нового засобу та його горючістю, в даний час багато в чому знята, так як R32 пройшов всі необхідні перевірки і випробування.

Австралійський ринок побутових і напівпромислових кондиціонерів і VRF-систем практично безроздільно належить японським виробникам. І якщо всі вони пропонують продукцію, що використовує R32, то Австралії не залишається іншого вибору, крім як перейти на новий холодоагент.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10