Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Повітряні завіси в якості енергозберігаючої альтернативи будівництву вестибюлів

(22.09.2014)

Широке дослідження, яке опубліковала AMCA дало результати. Тепер повітряні завіси затверджені як альтернатива будівництву вестибюлів в American building code IECC 2015.

повітряні завіси

В червні 2013 році на сайті компанії «Планета Клімату» було опубліковано статтю про комплексне дослідження, яке провело AMCA (Air Movement and Control Association) та його наслідки. Результати дослідження показали, що повітряні завіси є в три рази більш ефективними проти інфільтрації зовнішнього повітря, і набагато більш енергоефективним, ніж вестибюлі та передпокії. Раніше American building code IECC (International Energy Conservation Code) наполягали, що нові будівлі повинні бути обладнані тамбуром для задоволення вимоги енергетичної ефективності. Дослідження показало, що правильно встановлена повітряна завіса дає значно більш високий захист від інфільтруючого повітря, ніж передпокій. Згідно American building code IECC 2015 повітряна завіса є менш дорогою альтернативою передпокою. Також вона займає мінімум простору.

У результаті проведеного аудіту в 2015 році будівельні норми American building code IECC були перероблені. Зараз нові правила оголошують, що немає необхідності будувати тамбур при вході в тому разі коли вхід обладнан повітряною завісою. При цьому повітряна завіса повинна бути протестована і схвалена за стандартом ANSI/AMCAs у відповідності з інструкціями виробника.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10