Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Panasonic нарощує холодильний бізнес

(26.08.2014)

PanasonicКомпанія Panasonic має намір збільшити кількість одиниць центрального холодильного обладнання для супермаркетів та інших будівель. У компанії відзначають, що продажі такого обладнання до 2018 року складуть $ 3 млрд., Що вдвічі більше за нинішні показники.

Тецуро Хонма (Tetsuro Honma), віце-президент Panasonic, говорить, що зараз досить помітним є збільшення холодильного бізнесу, і група компаній Panasonic вже прикладає всі зусилля для розширення B2B технології.

Всі компанії, що входять до складу Panasonic при такій взаємодії прагнуть до 2018 року отримати прибуток від продажів в розмірі $25 млрд.

Основним шляхом нарощування бізнесу стане пропозиція всіх можливих технологій. Зокрема & ndash; повної лінійки обладнання: від холодильника, холодильної вітрини, торгових автоматів та кухонного приладдя до систем кондиціонування, освітлення та безпеки.

«У нас безліч продуктів, які широко використовуються в магазинах. Зокрема мова йде про вітрини, в яких виставляється товар. Зокрема мова йде про вітрини, в яких виставляється товар обладнання Panasonic», - говорить Тецуро Хонма (Tetsuro Honma).

Відносно подальших дій, то тут компанія прагне зміцнити позиції своїх енергозберігаючих та еко-продуктів на ринках за допомогою фторуглеродних систем, в основі яких СО2 холодоагент, а також «збільшити комплексні рішення з енергозбереження з використанням ІТ технологій», - відзначає віце-президент компанії Panasonic.

В планах компанії - розвиток зарубіжної стратегії, зокрема освоєння Китаю і Азії. Так до 2018 року Panasonic планує розширити китайський і азіатський ринки до 60% з нинішніх 21%.

Вітчизняне і зарубіжне виробництво компанії (система продажів), яке раніше було розділене між Panasonic Appliances і Panasonic Eco Solutions, з квітня об'єдналося для зміцнення виробництва і системи продажів на користь клієнтів і ринків.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10