Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компактна система управління будівлею Daikin

(21.08.2014)

Daikin Europe представляє інтелектуальний сенсорний пульт Intelligent Touch Manager II, компактну систему управління будівлею.

Новая версия пульта intelligent Touch Manager (iTM) позволяет объединить управление энергоэффективной климатической продукцией Daikin и прочих производителей в рамках единого, удобного и интуитивно понятного сенсорного пульта.

Тепер крім управління параметрами мікроклімату та забезпечення гарячого водопостачання пульт iTM може підключатися безпосередньо до центральних кондиціонерів Daikin і до інверторних чилерам, а також до холодильного обладнання. Додавання протоколу BACnet, а також WAGO I/O означає, що тепер пульти iTM можна підключати до ще більшої кількості систем сторонніх виробників. Пульт перетворюється на високопродуктивну мініатюрну систему управління будівлею.

Daikin Intelligent Touch Manager II

Пульт Daikin iTM дозволяє знижувати енергоспоживання і викиди CO2 за допомогою інтелектуального управління, об'єднуючи управління мікрокліматом, системами освітлення, безпеки та іншими системами будівлі. Це дозволяє знижувати витрату енергії без шкоди для комфорту. Крім цього, опція Energy Navigation сприяє підтримці енергоспоживання нижче щорічної позначки, що дозволяє замовнику відслідковувати причину втрат енергії.

Пульт Daikin iTM працює за модульним принципом, який дозволяє інтегрувати практично необмежене число пристроїв. Це означає, що систему управління можна налаштувати під потреби будівлі будь-якого розміру.

Пульт Daikin iTM з сенсорним екраном відрізняється простим і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Користувач може задавати розклад роботи на тиждень, місяць і рік з урахуванням вихідних днів і сезонної потреби в кондиціонуванні. Так буде гарантуватися найбільш енергоефективна робота обладнання, а користувачі зможуть відслідковувати споживання енергії за допомогою Daikin Energy Navigator.

Через інтернет передбачений доступ до всіх функцій системи. Таким чином, користувачі можуть дистанційно керувати однією або декількома системами через той же інтерфейс, що й на самому пульті iTM.

В пульті Daikin iTM передбачен набір функцій для обслуговування та пусконалагоджування обладнання. Інструмент підготовки до пусконалагоджування дозволяє виконувати через iTM настройку всієї системи. Персонал також може дистанційно задати налаштування і потім завантажити їх протягом одного візиту на об'єкт. Для виконання вимог законодавства F-Gas передбачена функція перевірки на предмет протікання. Вона включається на пульті iTM як дистанційно, так і за розкладом. На пульт iTM також виводиться інформація з технічного обслуговування, включаючи контакти підрядників. При виникненні несправності система може розсилати електронні листи для оперативного прийняття заходів. При необхідності пульт Daikin iTM може підключатися до власної мережі Daikin Air Conditioning Network Service.

iTM: мініатюрна і доступна система управління будівлею

Завдяки доданої можливості підключення до інверторних чилерів, холодильним системам, системам Daikin Altherma Flex і підвищеною сумісності з обладнанням сторонніх виробників пульт Daikin iTM став прекрасним рішенням для інтелектуального управління енергоспоживанням у всієй будівлі. Вибираючи iTM, компанії отримають більш високу ефективність, скоротять експлуатаційні витрати та витрати на обслуговування, знизять викид CO2 без шкоди для комфорту.

Компанія «Планета Клімату» є офіційним дилером бренду Daikin на території України.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10