Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Ринок систем вентиляції з рекуперацією

(18.08.2014)

Ринок систем вентиляції з рекуперацієюВентиляційні установки з рекуперацією енергії, що забезпечують відчутний рівень енергозбереження без шкоди для якості внутрішнього повітря, є опалювальної, вентиляційної і кондиционерной системою, що використовує енергію термічно кондиціонованого відпрацьованого повітря, що відводиться з приміщень, з метою попереднього кондиціонування подаваного в приміщення свіжого повітря.

Системи вентиляції з рекуперацією, що пропонують безліч переваг для покращення якості внутрішнього повітря і зниження рівня енергоспоживання, стали одним з найбільш швидкозростаючих ринкових сегментів з усіх систем управління якістю внутрішнього повітря в будівлях різного призначення. Згідно з недавнім звітом американського ринкового дослідника та аналітика Navigant Research, глобальний прибуток від вентиляційних систем з рекуперацією енергії зросте з $1.6 млрд. в 2014 році до $2.8 млрд. в 2020 році.

«Після затвердження нових стандартів і нормативних положень, підвищена увага до питання: якою мірою хороше самопочуття і комфортні умови офісного персоналу впливають на продуктивність праці, сприяє активному поширенню технологій обробки внутрішнього повітря і застосування її на все більшій кількості будівельних об'єктів», - говорить Benjamin Freas, аналітик-дослідник при Navigant Research. «Популярність вентиляційних енергорекуператорів неухильно зростає завдяки енергозберігаючим переваг цих систем і збереженню при цьому високої якості внутрішнього повітря».

Інші технології обробки внутрішнього повітря, також демонструють стабільне зростання, говориться в звіті. Вони включають датчики вуглекислого газу, адаптивні системи вентиляції, виділені зовнішні повітровідвідні системи, а також ультрафіолетове випромінювання для знищення мікробів. Прибуток глобального ринку пристроїв підвищення якості внутрішнього повітря обіцяє зрости з $3.3 млрд. в 2014 році до $5.6 млрд. в 2020 році з сукупними темпами річного приросту 8.8% протягом цього періоду.

Звіт під назвою «Моніторинг та управління якістю внутрішнього повітря в Розумному Будинку» надає вичерпний огляд різних технологій по обробці повітря, доступних в даний час на ринку і використовуються як у проектах нового будівництва, так і модернізації. Прогнози доходів, сегментовані за технологією, типом будівлі та регіону, представлені аж до 2020 року. Звіт містить також докладний аналіз факторів зростання ринку і його перешкод, поточних технологічних питань, ключових стандартів систем підвищення якості внутрішнього повітря, а також основних ринкових гравців. Основні положення звіту вільно доступні на сайті Navigant Research.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10