Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Кондиціонери GREE на виставці Canton Fair 2014

(16.08.2014)

кондиціонер Gree i-Crown IIНа минулій виставці Canton Fair 2014, або Кантонской ярмарку в Гуанчжоу (Китай), компанія GREE Electric Appliances представила друге покоління побутових кондиціонерів (RAC) серії Almighty King, які стали розумнішими і доброзичливішим, ніж їх попередники.

На Canton Fair компанії представляють новітні технології та інновації Південно-Східної Азії і всього світу і всю основну продукцію. Кантонський ярмарок - найбільший форум для закупівельників, виробників, корпоративних клієнтів і приватних осіб. Дебют інтелектуальних кондиціонерів, що працюють з інтернет технологіями, привернув увагу величезної кількості відвідувачів протягом всього ярмарку.

Canton Fair 2014

Кондиціонери Gree як завжди вирізнялися своєю зовнішністю і досконалим дизайном. Прозорий пластик на передніх панелях, прикрашений ніжною інкрустацією, прихований дисплей, невидимий при відключеному живленні. Для управління складною технікою досить легкого дотику до корпусу машини, де з'являється сенсорний екран, готовий прийняти команди користувача. Колонний кондиціонер Gree i-Crown II, крім зовнішнього вигляду, відрізняє сучасний 2-х ступінчастий інверторний компресор, робота на теплопостачання за ультра-низької температури -30°C і на охолодження за надвисокої температури +54°С, мінімальна витрата електроенергії при використанні ефективної технології управління PAM. Крім того, обладнання серії i-Crown II оснащено спеціальною системою фільтрації повітря на основі технології IFD, що дозволяє затримувати частинки розміром менше 2,5 мкм (PM2.5). Ще однією новацією в даній серії став вбудований Wi-Fi модуль. За допомогою додатків для iOS або Android кондиціонерами Gree i-Crown II можна керувати дистанційно зі смартфонів або планшетних пристроїв.

Дані, опубліковані митницею Китаю, по скороченню імпорту та експорту в першому кварталі 2014 викликали побоювання серед гравців галузі. Але саме на розумні інтернет-продукти роблять ставку найбільші виробники кондиціонерів, що і продемонструвало провідна експозиційна подія Південно-Східної Азії і наймасштабніший профільний захід в світі.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10