Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Конструктор для водогону і опалення від компанії Uponor

(15.08.2014)

Компанія Uponor представляє нове покоління модульних фітингів Riser System для труб, призначених для систем водопостачання та опалювальних мереж. Розширена лінійка тепер складається з 52 компонентів, які забезпечують більше 500 комбінацій фітингів, що дозволяє здійснити будь-які з'єднання труб.

Uponor Riser System

Модульна система фітингів Uponor Riser є ефективним рішенням для монтажу стояків в споруджуваному багатоповерховому будинку і дозволяє скоротити час робіт, як з проектування, так і з монтажу, оскільки для зберігання, обробки та планування потрібна менша кількість компонентів.

Uponor Riser System

В будівлях труби системи водопостачання та опалення приховані в шахтах або під стелею. Найчастіше вони прокладені не по прямій, а розташовуються відповідно до задумки архітектора або обходять місця закладки інших труб, повітроводів або кабелів. Завдяки модульній концепції система збирається як дитячий конструктор і дозволяє реалізувати практично будь-яке технічне рішення: всього 52 компонента забезпечують більше 500 різних комбінацій трійників, косинців, перехідників, колекторів і крупніших складальних вузлів.

Uponor Riser System

Система фітингів Uponor Riser підходить для стояків з металополімерних труб і труб із зшитого поліетилену виробництва Uponor. Відмінною особливістю даної системи є механізм «защіпки», який дозволяє проводити обтиснення фітингів прямо на робочому столі, зводячи до мінімуму обсяг робіт в положенні «над головою».

Uponor Riser System

Використання модульної системи Uponor в поєднанні з механізмом «защіпки» дозволяє повернути труби практично на будь-який кут.

> > > Завантажити каталог модульних фітингів Uponor Riser System

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10