Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Система кондиціювання дата-центрів Hoval ServeLine

(08.08.2014)

Дата-центри забезпечують зберігання цінної бізнес-інформації на серверах, а функціонування серверів пов'язано з великим споживанням енергії та виділенням надлишкового тепла. Головні вимоги до систем кондиціювання повітря в таких приміщеннях - це найвища надійність, низькі витрати на енергію та експлуатацію, можливість модульного нарощування, низький рівень шуму, наявність ефективних повітряних фільтрів для захисту обладнання і невеликі розміри.

Hoval ServeLine

Компанія Hoval створила таку ідеальну кліматичну систему для дата-центрів - ServeLine. Система кондиціонування для дата-центрів Hoval ServeLine на базі адіабатичного випаровування дозволяє скоротити витрати на енергію та забезпечити регламентовані кліматичні умови в серверних приміщеннях і дата-центрів.

Hoval ServeLine - це не просто енергоефективна система, але й система, що повністю відповідає всім жорстким кліматичним вимогам дата-центрів.

За цим посиланням Ви маєте можливість отримати останню версію керівництва з поектування cистем кондиціонування для дата-центрів Hoval ServeLine.

> > > Завантажити посібник з проектування систем кондиціювання дата-центрів Hoval ServeLine

 

Правила использования материалов сайта

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10