Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Мультизональна система Daikin VRV IV: вкрай низький відсоток рекламацій

(21.07.2014)

Через рік після виведення на ринок нового покоління мультизональної системи кондиціонування повітря VRV IV, компантя Daikin підвела вельми оптимістичний і обнадійливий результат: при реалізації більш ніж 1600 проектів на базі системи VRV IV в Німеччині, рекламації були пред'явлені лише на 14 несправних елементів, у той час як претензії торкнулися лише 0,8% встановлених зовнішніх блоків. Тим самим, мультизональна система Daikin VRV IV зарекомендувала себе особливо надійною в цілому спектрі всіляких кліматичних додатків.

З моменту розробки технології VRV в 1982 році, компанія Daikin – на протязі вже більше ніж 30 років - встановлює нові стандарти в області кліматизації будівель різного призначення. При цьому, тепловий насос VRV IV типу повітря-повітря виробництва Daikin є першою розробкою, що з'явилася на світ в європейському науково-технічному центрі материнського концерну Daikin Europe NV в бельгійському Оостенде і спеціально розробленої для задоволення попиту європейських споживачів і європейських кліматичних умов.

Введення в експлуатацію зовнішнього блоку системи Daikin VRV IV

Рис. Введення в експлуатацію зовнішнього блоку системи Daikin VRV IV.

Мультизональна система Daikin VRV IV забезпечує комплексне управління енергоспоживанням для комерційних додатків і надає споживачам - за допомогою технічних інновацій - підвищений рівень комфортності і енергоефективності.

При порівнянні з моделями-попередниками, мультизональна система Daikin VRV IV потребує на 25% менше енергії, оскільки завдяки унікальній на світовому ринку технології змінної температури холодоагенту VRT, температури випаровування і конденсації коригуються згідно актуальним потребам, і споживана потужність компресора, при цьому, мінімізується.

Таким чином, в режимі охолодження досягається високий показник сезонної ефективності SEER - до 7,53. Іншою істотною перевагою мультизональної системи Daikin VRV IV є відбір енергії від теплонакопичувального елемента при роботі неминучого для теплового насоса типу повітря-повітря режиму розморожування. Температура в приміщенні залишається, при цьому, постійної.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10