Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Оновлена програма підбору протипожежних клапанів і регуляторів змінної витрати Systemair PKI & Optima Selector

(23.07.2014)

Зараз за допомогою програми Systemair PKI & Optima Selector можна здійснити швидкий підбір регуляторів змінної витрати повітря Optima (Vmin і Vmax, рівні звукової потужності, креслення, дані по розмірах).

Systemair PKI & Optima Selector

Програма також дозволяє підібрати протипожежні клапани Systemair PK-I. Використовуючи програму PKI & Optima Selector можна легко підібрати протипожежний клапан Systemair, що задовольняє необхідним параметрам (втрати тиску, рівень шуму, аеродинамічний опір). Також програма визначає довжину вильоту заслінки і вагу клапана.

Функціонал програми дає можливість формувати звіти з технічними параметрами та кресленнями.

VAV-регулятори Systemair Optima забезпечують надходження необхідної кількості повітря в кожне приміщення, тобто регулюють витрату повітря по потребі. Такий регулятор являє собою пристрій, що об'еднує в собі VAV-контролер, динамічний перетворювач перепаду тиску, електропривід і безпосередньо сам клапан.

Регулятори змінної витрати повітря (VAV) застосовуються для припливу і витяжки в системах вентиляції з низьким тиском. Пристрої ідеально підходять для однозонального управління припливом і витяжкою в режимі ведучого і веденого пристроїв. Вентиляційна система VAV є найбільш оптимальним рішенням для офісних і торгових будинків, готелів, лікарень та інших будівель громадського призначення. У системах кондиціонування, де необхідна особливо точна підтримка перепаду тиску повітря (операційні, цеху, лабораторії тощо), також оптимальним буде використання VAV-систем.

> > > Завантажити програму підбору Systemair PKI & Optima Selector 1.1.1.0

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10