Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Data Center Resources анонсувала новий інструмент для ізоляції повітроводів в ЦОД

(23.07.2014)

Data Center ResourcesКомпанія Data Center Resources оголосила про швидке надходження в продаж свого нового інструменту для ізоляції повітроводів всередині серверних ферм. Пристрій, що є панель-заглушкою з високоефективною системою монтажу, отримало назву Foam AirStrip Blanking Panel. Він повинен доповнити лінійку продуктів Cool Shield AirStrip, використовуваних для ізоляції «холодних» і «гарячих» коридорів.

Нова панель-заглушка з піноматеріалу являє собою унікальне багатоцільове рішення для організації повітряних потоків і герметизації відкритих просторів як усередині, так і зовні серверних стійок.

«Заповнення прогалин у системах ізоляції повітроводів має вирішальне значення, якщо необхідно максимізувати енергоефективність системи охолодження ЦОД. Це дозволяє домогтися запобігання змішування припливного і витяжного повітря всередині стійки або машзалу. Наші клієнти вже давно потребували продукті з пеноматериала, який був досить гнучким і простим в установці, тому ми і розробили базовий піноматеріал на основі смоли меламіну. Створені з нього продукти можна легко деформувати, що спрощує їх установку навіть за найскладніших умов», - зазначив співзасновник компанії Data Center Resources Рик Беренес.

Десять панелей Foam AirStrip Blanking Panel висотою в 1U з лінійки Cool Shield AirStrip можуть бути з'єднані разом, щоб сформувати одну цільну панель. При цьому завдяки особливостям нового матеріалу ймовірність проходження потоків повітря через стики між складовими елементами скомпонованою панелі ефективно зводиться до нуля. Складові панелі можуть бути легко розділені по мірі необхідності. Спеціальні щілини уздовж сторін кожної панелі дозволяє швидко закріплювати їх на стандартні 19-дюймові монтажні напрямні. Закріплення панелей-заглушок на всю стійку віднімає менше однієї хвилини. У міру заповнення стійки IT-обладнанням оператори ЦОД можуть швидко демонтувати відповідні панелі-заглушки для їх повторного використання в іншому місці.

Нові продукти Data Center Resources також можуть використовуватися для усунення горизонтальних і вертикальних прогалин в «холодних» і «гарячих» коридорах, заповнення прогалин між шафами, а також герметизації кабельних отворів в фальшполі. При їхньому монтажі не використовуються кріпильні скоби, гвинти, гайки або спеціалізовані інструменти.

«Простота установки даного продукту і його багатоцільовий характер мають зацікавити операторів ЦОД. Новинка дозволить їм заощадити час і витрати на робочу силу», - зазначив Беренес.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10