Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові стоечні PDU-блоки Emerson MPH2 для дата-центрів

(18.07.2014)

Компанія Emerson Network Power (ENP) повідомила про швидке надходження в продаж нового сімейства стоечних блоків розподілу електроживлення (PDU), призначених для операторів ЦОД, що прагнуть домогтися скорочення капітальних і експлуатаційних витрат за рахунок спрощення інтеграції та керування допоміжним обладнанням. Маркетологи вендора відзначають, що установка подібного PDU в одну тільки монтажну стійку допоможе власникам дата-центру середньої потужності заощадити 64 фунта стерлінгів (110 доларів США) на рік на рахунках за електроенергію і витратах на управління допоміжної інфраструктурою.

Нове сімейство стоечних блоків розподілу електроживлення MPH2 характеризується одними з найвищих температурних допусків в індустрії ЦОД. Представники вендора стверджують, що завдяки цьому фактору оператори ЦОД можуть заощадити додаткові гроші за рахунок зниження навантаження на систему охолодження, а також за рахунок мінімізації ризику даунтайма і пов'язаних з цим витрат.

Emerson Network Power MPH2

Завдяки спеціальному комунікаційному модулю (RPC2), яким комплектуються нові PDU-блоки Emerson Network Power, оператори ЦОД можуть з легкістю здійснювати віддалене управління електророзподільної інфраструктурою і вести її моніторингу в режимі реального часу. Все це згодом призведе до зростання продуктивності праці операторів ЦОД, тому що вони матимуть змогу ефективніше контролювати, прогнозувати і управляти змінами в дата-центрі.

Системи з лінійки MPH2 використовують стандартні для індустрії ЦОД протоколи управління і аутентифікації, тому вони повинні безпроблемно працювати з уже розгорнутим в дата-центрах IT- та допоміжним обладнанням, а також телекомунікаційними мережами.

Представники Emerson Network Power також стверджують, що комутовані стоечні блоки розподілу електроживлення з лінійки MPH2 характеризуються найнижчою витратою електроенергії в розрізі всього асортименту аналогічних конкуруючих рішень, представлених в даний час на світовому ринку. Маркетологи компанії стверджують, що стічні PDU MPH2 дозволяють власникам середньостатистичного дата-центру на 100 монтажних стійок з коефіцієнтом ефективності використання енергії (Power Usage Effectiveness; PUE) в 1.9 одиниці щорічно економити по 64 фунта стерлінгів (110 доларів США) з розрахунку на одну монтажну стійку або по 6400 фунтів стерлінгів (11 тис. доларів США) для всього ЦОД на 100 стійок.

Незалежна дослідницька компанія DFR Solutions нещодавно перевірила ці твердження представників Emerson Network Power. Генеральний директор DFR Solutions Крейг Хіллман сказав, що фахівці його компанії провели порівняння комутованою моделі стоечного PDU-блоку з лінійки MPH2, які комплектуються комунікаційним модулем RPC2, з трьома аналогічними за функціоналом конкуруючими продуктами неназваних «провідних» вендорів. Фахівці прийшли до висновку, що блоки розподілу електроживлення з лінійки Emerson MPH2 дійсно мають найвищі рівні надійності та ефективності.

> > > Завантажити буклет «Стійкові PDU-блоки Emerson MPH2»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10