Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Система підлогового опалення Uponor Siccus для дерев'яної підлоги

(26.06.2014)

система опалення Uponor SiccusКомпанія Uponor представляє новинку - Uponor Siccus для монтажу «сухої» теплої підлоги. Система складається з чотирьох компонентів: монтажна панель, теплопроводящая пластина, гріюча труба Ø14мм і поліетиленова плівка. При цьому дана конструкція є полегшеною, оскільки важить зовсім небагато: всього 25 кг/м2, включаючи шар покриття, що розподіляє навантаження з поверхні підлоги на перекриття.

Це справжня інженерна перевага, особливо для дерев'яних перекриттів, які не володіють великою несучою здатністю. Мала товщина конструкції підлоги в 50 мм допомагає забезпечити швидке регулювання температури, знизити інерційність системи, а також заощадити висоту приміщення. Виконані в заводських умовах напрямляючі в монтажній панелі надійно утримують теплопровідні пластини і нагріваючі труби. Монтажна панель зручна у використанні, легко ріжеться і дозволяє вирізати прямо на будмайданчику додаткові направляючі канали для укладання труб Uponor PE-Xa і MLC в зоні колектора. Система швидко монтується, а по завершенні монтажу - відразу готова до роботи. При цьому не потрібне проведення яки-хось додаткових робіт при експлуатації протягом усього терміну служби - 50 років.

Особливість даних систем підлогового опалення полягає у можливості їх використання з практично будь-яким покриттям підлоги: керамічна плитка, паркет, килим, ламінат. Крім того, система придатна для влаштування не тільки підлогового, але і настінного опалення. Існує навіть можливість її використовувати в якості підлогового/настінний охолодження, для цього достатньо подавати в труби не теплу, а охолоджену воду, і встановити систему автоматичного управління.

Новітня система опалення Uponor Siccus тепер доступна для споживачів в Україні. Новий продукт екологічний і має бути затребуван власниками заміської нерухомості, які хочуть встановити водяні теплі підлоги, але воліють підлогу з натуральної деревини. Системи також використовуються для підлогового опалення в спортивних залах, де важливо відсутність виступаючих компонентів і компактність - система є частиною конструкції підлоги.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10