Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові безшумні змієвикові конденсатори Liebert для центрів обробки даних

(03.07.2014)

Представники Emerson Network Power повідомили про надходження в продаж більш великих версій популярних малошумних зовнішніх змієвикових конденсаторів з лінійки Liebert MC для систем охолодження ЦОД, вироблених американською компанією. Раніше ця лінійка елементів допоміжної інфраструктури для центрів обробки даних містила одно- і двох- вентиляторні продукти, потужність яких варіювалася від 28 кВт до 40 кВт. Зараз Emerson Network Power також пропонує своїм клієнтам і партнерам варіанти з трьома і чотирма вентиляторами, максимальна потужність яких була збільшена до 220 кВт.

конденсаторы Liebert MC

Як відомо, дата-центри можуть бути дуже гучними - як усередині, так і зовні. При цьому конденсатори кондиціонерів є лише одним з численних джерел шуму, приєднуючись до «хору» решти обладнання (наприклад, дизельних електрогенераторів і витяжних вентиляторів). У разі розміщення ЦОД в центрі міста при виборі тих же конденсаторних установок необхідно орієнтуватися на ліміти за рівнем шуму, прописані в будівельних нормах і правилах. Це значно ускладнює життя операторам таких дата-центрів.

Справедливості заради варто відзначити, що в нормальному режимі роботи конденсатори Liebert MC не набагато тихіше, ніж альтернативні пристрої (за даними вендора, рівень їх шумового забруднення нижче на 2.5 - 5.5 децибели), але це вже краще, ніж нічого. При цьому пристрої також можуть похвастати просунутим режимом роботи під назвою Quiet-Line, який зменшує швидкість обертання вентиляторів апаратів і знижує обсяг шумового забруднення на 10 - 20 децибел.

Використання програмного інструменту для управління допоміжної інфраструктурою Emerson Liebert iCOM, який заточений під системи охолодження американської компанії, дозволяє її клієнтами з числа операторів ЦОД перемикатися між режимами для регулювання рівня шуму залежно від часу доби.

Пристрої з лінійки Liebert MC проектувалися для використання в зв'язці з внутріряднимі системами охолодження Liebert CRV виробництва все тієї ж Emerson Network Power, а також для експлуатації спільно з прецизійними охолоджувачами Liebert Challenger 3000, DS і DSE.

Представники вендора також похвалилися ефективністю роботи нових блоків, стверджуючи, що змієвикові конденсатори характеризуються 50-процентною перевагою в плані енергоефективності перед стандартними аналогами з числа трубчастих (Liebert PFH) і трубчасто-ребристих конденсаторів (Liebert Fin / Tube), які, до слова, також присутні в асортименті Emerson.

Підвищена енергоефективність новинок досягається за рахунок передової технології мікроканальних змійовиків, а також завдяки вентиляторам з регульованою швидкістю обертання крильчатки, які дозволяють відрегулювати потужність охолодження з урахуванням поточного рівня навантаження з боку IT-обладнання (хоча багато галузевих експертів скептично ставляться до можливості динамічного регулювання теплового навантаження при коливаннях IT-навантаження).

Віце-президент Emerson Network Power по маркетинговому просуванню систем охолодження даного вендора в Північній Америці Джон Пітер Валюліс зазначив, що конденсатори Liebert MC містять багато технологічних інновацій в галузі управління тепловими навантаженнями, які часто не беруться до уваги операторами ЦОД. За словами представника Emerson, відповідний навантаженню з боку IT-систем тепловідвід значно знижує витрати на електроенергію, а також експлуатаційні витрати.

> > > Завантажити буклет «Мікроканальні конденсатори Liebert MC»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10