Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий каталог VRF-систем Carrier

(30.06.2014)

Каталог VRF-систем Carrier 2014 рікC 2014 компанія Carrier постачає в Україну нові, повністю інверторні VRF-системи Carrier Full DC Inverter XPower. У зв'язку з цим компанія Carrier повністю оновила свій каталог російською мовою.

Мультизональні системи Carrier XPower FULL DC INVERTER - нове покоління VRF-систем, що поєднує в собі потужність, надійність і передові технології. Системи продуктивністю до 72 НР (200 кВт) дозволяють кондиціонувати великі будівлі з безліччю приміщень. Повністю інверторне управління компресорами і вентиляторами забезпечує комфорт і енергетичну ефективність.

Компресор – «серце» системи кондиціонування, тому конструкція компресорів виключно важлива для енергозбереження та надійності. Carrier застосовує в новій VRF-системі тільки інверторні компресори постійного струму (Full DC Inverter).

Компресори Full DC Inverter здатні плавно регулювати і точно підтримувати необхідну продуктивність, гарантуючи мінімальні витрати електроенергії і максимальний комфорт для користувачів VRF-системи Carrier. Вони особливо ефективні при частковому завантаженні (продуктивність 30-70% від максимальної) і змінних температурних умовах, які часто виникають в українському кліматі.

У зовнішніх блоках продуктивністю 12-18 НР встановлено два інверторних компресора, а в блоках 8-10 НР - по одному інверторному компресору.

Частота обертання компресорів нової конструкції регулюється в широкому діапазоні 20 - 200 Гц. Це забезпечує точну відповідність між тепловим навантаженням і продуктивністю VRF-системи. Інверторні компресори постійного струму Carrier потужні, надійні і економічні.

> > > Завантажити Каталог VRF-систем Carrier на 2014 рік

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10