Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Системи живлення постійного струму Emerson NetSure

(20.06.2014)

Компанія Emerson Network Power объявила про випуск нової лінійки систем постійного струму NetSure, створених для роботи на базових комутаційних вузлах мережі. Багатосекційні системи NetSure 7100 і NetSure 8100, поряд з автономними системами NetSure 7100, а також комплексні системи живлення перемінного й постійного струму є новітніми продуктами в лінійці платформ живлення постійного струму NetSure нового покоління від компанії Emerson.

Нові системи постійного струму від компанії Emerson Network Power гарантують більш високий рівень надійності на базових комутаційних вузлах мережі завдяки наявності нового контролера. Він забезпечує інтелектуальне управління навантаженням (Intelligent Load Management), що дозволяє заздалегідь попереджати про можливі перевантаження. Більш того, новий контролер може скласти карту споживання електроенергії, що дозволить оптимізувати витрати на охолодження.

Emerson Network Power NetSure 7100

«Інтелектуальне управління навантаженням (Intelligent Load Management) змінює підходи до надійності систем живлення на базових підприємствах, - стверджує Томас Беннет (Thomas Bennett), віце-президент по збуту продукції Energy Systems бізнес-підрозділу Emerson Network Power. - Надійність була і завжди буде найважливішим пріоритетом на таких об'єктах, тому впродовж десятиріч постачальники телекомунікаційних послуг передбачали додаткові потужності для того, щоб впоратися з передбачуваними навантаженнями. Завдяки системі інтелектуального управління навантаженням (Intelligent Load Management) можна відстежувати ситуацію і робити дії на основі конкретної інформації по кожньому навантаженню на підприємстві. При цьому зміни в навантаженні виявляються миттєво, дозволяючи запобігати можливі збої».

Багатосекційні системи NetSure 7100 і NetSure 8100 призначені для центральних станцій середнього та великого масштабу, яким потрібна можливість розширення. Дані моделі розраховані на такі умови експлуатації, коли часта зміна навантаження потребує доступу до багатьох блоків розподілу живлення і резервним системам в безпосередній близькості до навантаження.

Автономна система живлення постійного струму NetSure 7100 розроблена для невеликих центральних станцій, яким потрібна ефективність, надійність подачі живлення і компактні розміри. Ця система може постачатися з вбудованою батареєю резервного живлення або в комплектації для забезпечення живлення за схемою A + B в одній шафі.

До складу системи NetSure 7100 входять випрямлячі і інвертори, при цьому сама система була розроблена для невеликих центральних телекомунікаційних станцій і центрів обробки даних, в яких використовується живлення як перемінним, так і постійним струмом. Можливість обслуговування навантажень, що живляться, і змінним, і постійним струмом, стає особливо актуальною у зв'язку зі злиттям телекомунікаційних та ІТ-послуг.

Нові системи NetSure 7100 і NetSure 8100 дозволяють виконувати швидкі встановлення і налаштування завдяки новому програмному майстру встановлення в контролері. Модульна масштабована конструкція дозволяє без будь-яких проблем здійснювати різні роботи на системах без їх відключення, що істотно скорочує ризик виникнення збоїв при оновленні або нарощуванні потужності. На додаток до кращих у галузі показниками надійності і засобам спостереження за поточним навантаженням, системи NetSure забезпечує ККД шафи на рівні 99,7% в ланцюзі від виходу випрямляча до виходу розподільного байпасу, а максимальний ККД з живлення при цьому становить 96,2%. Висока ефективність системи, поряд з перевагами від складання карти споживаного навантаження, істотно скорочує витрати на електроенергію.

Всі чотири нові системи доступні в даний час для замовлення в країнах Європи, Близького Сходу та Африки. Вони є частиною платформи живлення постійним струмом, в яку входять, крім власне систем живлення постійним струмом, випрямлячі і конвертери. Інші супутні компоненти будуть представлені протягом 2014 року і пізніше.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10