Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нове покоління протипожежних клапанів Systemair PKI-3G

(11.06.2014)

Протипожежні клапани Imos-Systemair пройшли процес модернізації, результатом якого стало третє покоління протипожежних клапанів Systemair PKI-3G.

Противопожарные клапаны Systemair PKI-3G

Протипожежні клапани третього покоління Systemair PKI-3G виробляється двох видів: квадратного перетину (від 100x100 до 800x600 мм) та круглого (від Ø100 до Ø400 мм). Перевагою протипожежних клапанів Systemair третього покоління є розширений перелік опцій. Вогнестійкість протипожежних клапанів Systemair PKI-3G залежить від методу встановлення. Щоб полегшити регулярний огляд, протипожежні клапани оснащені люком зі знімною кришкою. Ще одна перевага нових протипожежних клапанів - можливість змін / замін окремих механізмів активації клапанів, в тому числі є можливість виробляти цю заміну безпосередньо на змонтованих клапанах.

За замовчуванням, всі протипожежні клапани розроблені і сертифіковані відповідно до критеріїв випробувань EIS по EN1366-2 протипожежних клапанів PKIR і PKIS. За замовчуванням, всі клапани Systemair PKI-3G постачаються з ручним приводом з додатковими аксесуарами, такими як мікро-вимикачі, соленоїди. На замовлення на клапани встановлюються опціональні приводи (також можлива поставка систем управління приводами і блоків живлення). Механізми активації клапана є знімним.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10