Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий тепловий насос Toshiba ESTIA Premium Eco Cute

(09.06.2014)

Toshiba-CarrierКомпанія Toshiba-Carrier почала виробництво двох моделей нових теплових насосів Toshiba Estia Premium Eco Cute на холодоагенті CO2, які мають коефіцієнт енергоефективності 3,5. Нові теплові насоси мають бак гарячої води 460 або 550 літрів і призначені для використання в помірних кліматичних умовах.

Нові моделі теплових насосів Toshiba мають непоганий для такого класу обладнання коефіцієнт перетворення JIS (3.5). Компанія порівняно з попередніми моделями поліпшила ізоляцію бака гарячої води, щоб зменшити втрати тепла; в ньому використана нова система трубчастих теплообмінників, яку фахівці компанії Toshiba-Carrier розробили спеціально для нових теплових насосів. Тепловий насос включає новий роторний компресор на холодоагенті CO2, продуктивність якого була покращена за рахунок оптимізації конструкції. Крім того, в теплових насосах Toshiba Estia Premium Eco Cute для збільшення ефективності роботи системи вперше для компанії Toshiba-Carrier реалізована повноцінна система управління енергією будинку (HEMS).

 
2 зони
 
Газовий котел
Панельні радіатори
душ
ванна
кухня
 
бак ГВП
 
 
Гідро
модуль
 
Регулюючий
пристрій
 
Темп. сенсор
Тепла підлога
Зовнішній блок
Буферна ємність
 
2 зони нагріву з гарячого водопостачання та резервного газового котла


Основні особливості теплових насосів Toshiba Estia Premium Eco Cute:

1. Досягає енергоефективності цілорічного нагріву і підтримки температури води JIS (3.5). Бак зберігання гарячої води може досягати скорочення втрат тепла приблизно на 8% в порівнянні з попереднім блоком за рахунок застосування більш ефективної теплоізоляції. Нова конструкція бака знижує втрати тепла з верхньої частини резервуара, які були великі в попередніх моделях теплових насосів Toshiba Estia Premium Eco Cute. Новий накопичувальний бак також включає в себе інноваційну систему, яка дозволяє ефективно зберігати нагріту воду (у відсутності розбору).

2. Система управління нового теплового насоса Toshiba відповідає протоколам HEMS. При підключенні додаткового адаптера, відповідного стандарту Echonet Lite, рекомендованого для HEMS, до системи Toshiba Feminity, з'являється можливість встановити роботу Eco Cute відповідно до прогнозу погоди і ефективно використовувати сонячні колектори.

Нові моделі теплового насоса допускають також здійснення віддаленого управління за допомогою смартфона. Вони оснащені підтримкою функції економії електроенергії для перемикання денної роботи на обігрів в режимі збереження на основі пікового попиту на електроенергію, функції підтримки усунення неполадок в аварійних ситуаціях на основі пошти, а також функцію підтримки моніторингу.

3. Нові теплові насоси Premium Eco Cute також включають такі оригінальні властивості протоколу HEMS:

  • Реалізація комфортного ГВП з ефектом видалення бактерій і запахів за рахунок обробки гарячої води іонами срібла.
  • Сенсорний пульт дистанційного керування з функцією моніторингу.
  • 5-річна гарантія.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10