Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова лінійка чилерів Daikin AGZ-E

(26.05.2014)

Власники будівель, підрядники та інженери тепер мають можливість використовувати обладнання, яке забезпечує кращу в галузі ефективність, водночас, маючи меншу сукупну вартість володіння. З новим сімейством спіральних чилерів з повітряним охолодженням AGZ-E, компанія Daikin представляє лінійку продуктів, які забезпечують велику економію енергії і високу ефективність, в той же час, пропонуючи легке обслуговування. Чилери Daikin AGZ-E ідеально підходять для використання в малих і середніх будівлях, а також на важливих об'єктах, таких як навчальні заклади, центри обробки даних і лікарні.

Чилери Daikin AGZ-E

Встановлюваний на заводі за замовленням гідромодуль скорочує інженерні та проектні трудовитрати, прискорює монтаж і введення в експлуатацію.

«З сімейством AGZ-E ще ніколи не було таким легким володіння та підтримка новітніх чилерів середньої потужності», - сказав Adam Meddaugh, директор напрямку поршневих чилерів в компанії Daikin. «Економію витрат власники отримують за рахунок підвищення ефективності, в поєднанні із спрощеною експлуатацією. І все це за відмінною ціною».

Чилери Daikin AGZ-E оптимізовані для критично важливих додатків з можливістю швидкого виходу на повну потужність, що дозволяють їм забезпечувати 100 відсотковий обсяг охолодженої води менш ніж через чотири хвилини в разі відновлення електроживлення після аварійного відключення або всього через дві хвилини при виході з режиму очікування.

Міцні та ефективні спіральні компресори, які використовуються в чилерах Daikin AGZ-E, забезпечують щоденну надійну роботу. На додаток до зниження витрат, ці спіральні компресори простіші в обслуговуванні. Чилери Daikin AGZ-E використовують довговічні повністю алюмінієві мікроканальні теплообмінники, які легко очищаються , з 1000-годинним рейтингом по соляному туману.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10