Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Насос Grundfos ALPHA2 визнали найкращим продуктом 2014 року в Німеччині

(22.05.2014)

Новітня модифікація циркуляційного насоса Grundfos отримала звання «Кращий продукт 2014» на престижній премії Plux X Award в Німеччині.

Кращий продукт в категоріях Висока Якість, Функціональність та Екологія, а також «Кращий продукт 2014» в категорії інженерного обслуговування будівель - насос Grundfos ALPHA2 гідно показав себе на Plus X Awards в Німеччині, де вручаються нагороди в області нових та інноваційних технологій, неординарного дизайну, розумних і простих у використанні систем управління.

Grundfos ALPHA2

«Це найважливіше визнання наших зусиль у галузі створення і впровадження продукту, яке піднімає планку нашого бізнесу »- Говорить Frank Wiehmeier, директор з продажу Grundfos Germany.

«Те, що ми отримали знак схвалення в таких престижних номінаціях це просто вишня на вершині торта. Ми знаємо, що наші клієнти цінують такі атрибути насосів як якість, ефективність і практичність. І отримавши визнання на Plus X Award, ми отримуємо і додатковий імпульс до розвитку цих атрибутів», - додає він.

Серед особливостей нового насоса Grundfos ALPHA2 виділений його високий ККД, який перевершує як поточні, так і майбутні стандарти європейського законодавства в галузі енергоефективності. Також окремої уваги удостоєна технологія autoadapt, що дозволяє насосу збирати експлуатаційну інформацію і адаптуватися, оптимізуючи свій режим роботи.

Plus X Awards щорічно вручається в Німеччині в семи різних категоріях незалежним журі, яке складається з представників 25 галузей промисловості. У 2014 році премія проводиться вже в 11 раз.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10