Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий повітряний тепловий насос Vaillant aroTHERM

(14.05.2014)

У квітні 2014 року, компанія Vaillant презентувала на українському ринку компактний повітряний тепловий насос aroTHERM.

З виходом aroTHERM, Vaillant розширює свій модельний ряд теплових насосів і пропонує недорогу і компактну модель з можливістю роботи, як в режимі обігріву, так і для охолодження приміщень. Ці теплові насоси можуть застосовуватися при створенні нових систем опалення та кондиціонування і як додаток до вже існуючих обігрівачів (газовим котлам, сонячним системам, інше).

тепловий насос Vaillant aroTHERM

Новий тепловий насос Vaillant aroTHERM дуже компактний і його неважко встановити навіть в дуже обмеженому просторі. Контур холодоагенту повністю знаходиться в зовнішньому блоці, що спрощує монтаж і значно підвищує надійність агрегату, для монтажу не потрібно навичок роботи з холодоагентами та спеціального обладнання.

Широкий вибір аксесуарів дає можливість поєднувати теплові насоси Vaillant aroTHERM з іншим опалювальним і вентиляційним обладнанням. А інтелектуальне управління через регулятор calorMATIC 470/4 дозволить вибрати найраціональніший режим опалення, враховуючи погодні умови, температуру приміщення і тарифи на різні види енергії (газ, електроенергію, пр.) підтримуючи при цьому незмінно комфортні умови в приміщенні.

тепловий насос Vaillant aroTHERM

Теплові насоси aroTHERM вироблені відповідно до високих стандартів якості Vaillant і вже успішно використовуються в Європі. Цей продукт отримав високу оцінку вимогливого європейського споживача, ставши переможцем престижного конкурсу iF design award 2014, що проходив у лютому цього року в Мюнхені.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10