Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Автоматизований диспетчер робочих процесів для ЦОД

(12.05.2014)

Trellis Process ManagerКомпанія Emerson Network Power оголосила про випуск Trellis Process Manager - простий у використанні автоматизований диспетчер робочих процесів для центрів обробки даних. Новий модуль Trellis дозволяє створювати, відстежувати і візуалізувати робочі процеси центру обробки даних для підвищення ефективності та продуктивності при виконанні типових задач. При використанні додаткових модулів в рамках рішення Trellis для DCIM, Trellis Process Manager також дозволяє точно планувати зміни і моментально відстежувати результати їх застосування, що знижує витрати і підвищує ефективність центру обробки даних.

«У грудні 2013 року ми проводили опитування на тему DCIM, і майже половина респондентів назвала людський фактор однією з головних причин вимушеного простою центрів обробки даних в своїх організаціях, - повідомила Дженніфер Коппі (Jennifer Koppy), науковий керівник в компанії IDC, - При цьому у великих (площею більше 1860 квадратних метрів) центрах до 70% простоїв викликані саме людським фактором. Вочевидь, що ринку просто необхідне рішення для автоматизації критично важливих процесів в центрах обробки даних - таке, як Trellis Process Manager».

Trellis Process Manager дозволяє впорядкувати всі процеси, включаючи процес отримання погодження внесених в інфраструктуру центру обробки даних змін. Модуль включає в себе чотири готових шаблону ключових процесів ЦОД: установка, переміщення, виведення з експлуатації та перейменування пристроїв. В основі цих шаблонів лежать кращі передові практичні методи, які максимально оптимізують процес внесення будь-яких змін в архітектуру центру обробки даних. Окремі дії в рамках процесів вимагають узгодження, завдання автоматично призначаються, а інформація про затримки - надсилається відповідним співробітникам або групам співробітників ЦОД. Як тільки призначені завдання виконані, модуль Trellis Process Manager автоматично оновлює схему центру обробки даних, підтримуючи таким чином актуальність плану DCIM. Кожен шаблон може бути змінений і доповнений відповідно до потреб і особливостей організації.

Крім автоматизації процесів, Trellis Process Manager надає менеджерам, проектувальникам і операторам інструменти оцінки витрат, аналізу та складання рекомендацій вищому керівництву про перерозподіл бюджетних коштів. Цей модуль забезпечує набагато більш точну і швидку оцінку, тоді як оцінка вручну найчастіше пов'язана із зайвими труднощами і недостатньо точна. Наразі керівники центрів обробки даних можуть бути впевнені у відповідності якості підтримки вимогам ІТ і бізнесу.

«На ринку існує потреба у зменшенні впливу людського фактора і візуалізації наслідків змін у структурі ЦОД, і новий модуль Trellis Process Manager дає таку можливість, - відзначив Стів Хассел (Steve Hassell), президент підрозділу з розробки рішень для центрів обробки даних компанії Emerson Network Power. - Поява модуля Trellis Process Manager в черговий раз підкреслює прагнення компанії Emerson Network Power продовжувати розробку всеосяжного DCIM-рішення для центрів обробки даних на основі платформи Trellis».

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10