Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Світовий ринок фторовмісною продукції до 2020 року досягне US $ 25 млрд.

(08.05.2014)

Відповідно до останнього звіту компанії Grand View Research, Inc., HCFC-холодоагенти складають більше 60% світового ринку фторовмісною продукції, незважаючи на те, що під тиском законодавчих норм їх застосування поступово припиняється.

Будучи найбільшим ринком автомобільних та електронних витратних матеріалів, а також продуктів хімічної обробки, Азіатсько-Тихоокеанський регіон в 2013 році домінував по попиту на фторовмістну продукцію, яка має 43% від світових обсягів.

HCFC-холодоагенти

Очікується, що до 2020 року обсяг ринку фторовмісною продукції в цьому регіоні досягне показника в 11.68 млрд. доларів США. Що стосується відносно зрілих ринків Північної Америки та Європи - очікується, що зростання показника сукупного темпу річного зростання (CAGR-Compound annual growth rate) складе 2.8% і 3% за період з 2014 по 2020 рік, відповідно.

У глобальних масштабах, в 2013 році на ринку домінували фторуглероди, частка яких склала більше 52% від загального обсягу фторовмісною продукції. У той же час очікується, що до 2020 року ринок фторовмісною продукції досягне показника 25 млрд. доларів США.

На помірно консолідованому світовому ринку, представленому кількома продавцями, ключовими гравцями є такі компанії, як DuPont, Daikin, Solvay SA, Arkema SA, Honeywell, Dongyue і Asahi Glass.

Як і раніше доводиться говорити про коливання поставок флуоріта (плавикового шпату) - головного мінералу, що використовується при виробництві холодоагентів. Ці коливання відбиваються на цінах, що в свою чергу, створює певні проблеми тим учасникам ринку, яким достатньо складно скоротити витрати, зберігши при цьому прибутковість своєї діяльності.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10