Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Asetek отримав патент на систему рідинного охолодження ЦОД

(05.05.2014)

Бюро з реєстрації патентів і торгових марок США (US Patent and Trademark Office; USPTO) задовольнило заяву компанії Asetek на отримання патенту, що стосується специфіки механізму функціонування системи рідинного охолодження для центрів обробки даних. Новий патент стосується вже надійшла в продаж СРО RackCDU D2C Data Center Liquid Cooling.

Як зазначив засновник і генеральний директор Aseteks Андре Еріксен, задоволення заяви на патент, що стосується технології RackCDU, дозволить вендору продовжити розвиток своїх ексклюзивних СРО, не боячись втрати прав на інтелектуальну власність. Топ-менеджер відзначив, що створене інженерами його компанії рішення для оптимізації температурного режиму серверного устаткування володіє величезним потенціалом і здатне вирішити одну з найбільших проблем індустрії ЦОД - надмірне енергоспоживання.

Рідинне охолодження для центрів обробки даних

За совами представників вендора, система RackCDU D2C здатна ефективно видаляти від 60% до 80% виділеної серверами теплової енергії, знижуючи вартість охолодження дата-центру більш ніж на 50% і дозволяючи домагатися п'ятикратного підвищення щільності розміщення серверів в машзалі дата-центру. Дане рішення відводить тепло від процесорів, графічних прискорювачів і спеціалізованих сопроцессоров, а також модулів оперативної пам'яті, розміщених всередині серверів. По контуру СРО циркулює вода з температурою до 40°C (105°F).

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10