Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grundfos презентував нову насосну установку SBA із захистом від холостого ходу

(24.04.2014)

Компанія Grundfos, провідний світовий виробник насосного обладнання, випускає на український ринок нову лінійку колодязних насосів для водопостачання приватних будинків. Особливе місце відведено автоматичній установці SBA оснащеної вбудованими системами управління і захисту. Вона не вимагає покупки й підключення додаткових пристроїв, і готова до експлуатації відразу після установки в колодязі.

Автоматична занурювальна насосна установка Grundfos SBA призначена для перекачування чистої води з колодязів і накопичувальних баків.

насосна установка Grundfos SBA

«Головна перевага полягає в тому, що елементи системи управління, такі як датчик протоку, реле тиску і зворотний клапан, вже вбудовані в насос, що виключає необхідність застосування додаткових пристроїв. SBA готова до роботи відразу ж після монтажу в систему і підключення до мережі електроживлення », - говорять фахівці компанії Grundfos. «Для монтажу та подальшого використання установки не буде потрібно особливих навичок - необхідно тільки під'єднати її до труби, і можна качати воду».

Новинка має вбудований захист від «сухого» ходу. Додатковий захист SBA забезпечує поплавковий вимикач, при цьому насос автоматично перезавантажиться відразу ж після надходження води. У разі перегріву вбудований тепловий захист зупиняє роботу обладнання і автоматично включає його при досягненні допустимої температури.

Установка не боїться корозії, т.к. виготовлена ​​з композитних матеріалів і нержавіючої сталі. Обладнання оснащене спеціальним сітчастим фільтром, що не допускає потрапляння всередину великих часток. Також на ринку будуть представлені моделі з поплавковим сітчастим фільтром, який всмоктує воду трохи нижче поверхні, там, де вода найбільш чиста і не містить твердих частинок.

На відміну від непогружних моделей, насосна установка Grundfos SBA безшумна, тому не доставить незручностей власнику. Обладнання представлено у двох типорозмірах і двох варіантах виконання: з вимикачем поплавця і сітчастим фільтром, з поплавковим фільтром і вимикачем поплавця.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10